На международния автомобилeн салон София 2019 ще има и мотоциклети

Автомобилното събитие на годината – „Международният автомобилен салон София 2019” ще се проведе от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център. Над 75 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена площ ще представят най-доброто от автомобилната индустрия. Ще бъдат представени 250 експоната, от които 14 нови модела мотоциклети.

Повече от 70 технологични новости и автомобилни премиери очакват посетителите на 24-то издание на салона в София. Това са 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации. Впечатляващ ще бъде и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – 13 електрически, 5 plug-in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с двигатели на метан.
„Международният автомобилен салон в София 2019” е едно от най-престижните изложения в региона. Със сигурност е най-големият на Балканите. Той е и едно от 12-те изложения в света, включени в официалния календар на „Международната организация на автомобилните производители” (OICA). Той се нарежда заедно с автомобилните изложения в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт и Токио.

В София ще присъстват редица марки, които не успяхме да видим на най-голямото автомобилно изложение във Франкфурт през септември.

Така 24-то издание на софийския салон  се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия от форумите досега. Той е и единственият салон в Европа тази година с участието на всички водещи производители.

Запазено място в изложението имат също производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Организаторите и изложителите са подготвили атракции, забавления и награди за посетителите. Ще има:

  • Повече от 150 автомобила за тест-драйв, организирани в 4 зони.
  • Феновете на Формула 1 ще усетят част от атмосферата и адреналина на едно състезание, управлявайки дистанционно задвижвани автомобили. Те са базирани на истински модели, по специална състезателна мини писта. За победителите ще има специална награда – безплатен абонамент за платформата „Play Diema Xtra”.
  • Посетителите на щанда на Shell ще могат да проверят своите шофьорски умения и рефлекси посредством симулатор на пистата „Фиорано“ в Маранело, Италия. За най-бързите  ще има награди.
  • Един от посетителите на изложението ще има невероятния шанс да си тръгне с нов автомобил. Изборът е между 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лева.

 Официални партньорина изложението са ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, ЗК Лев Инс, Шел България, А1, Лазурит 94 и АВВ.

Работно време за посетители. През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 ч. В събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 ч.

Билетите за „Автомобилен салон София 2019” са в продажба в мрежата на Ивентим. Предвидени са гъвкави варианти за различни групи посетители и за различните дни и часове. Билетите за възрастни са с цена 10 лева, като след  17:00 часа e 8 лева. За деца между 8 и 16-годишна възраст, билетите съответно са 6 лева и 4 лева.  Билетите ще бъдат налични и по време на изложението, в касите на изложбения център. Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/
Всички посетители ще имат възможност да ползват буферния паркинг при метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център” и магазин „МЕТРО”. Освен метрото, посетителите могат да ползват и автобусни линии, осигуряващи директен достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6, 114.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.