На дебела сянка с брой 92 на списание Moto Club

Под дърветата край пътя, на дебела сянка са спрели група мотористи. Спирам и аз! Бъбрим си, а двама от колегите ме питат кога ще излезе новия брой на списанието. Уверявам ги че тази седмица. Това беше миналата неделя. Е, изпълнихме обещанието и новия юнски Moto Club е вече в разпространителската мрежа.

И така, накратко, в резюме, какво има в новия брой 92 на нашето издание.  Тъй като времето бе страхотно, покарахме доста мотори. Като се започне от големия тест ва BMW Motorrad в Румъния, където пробвахме няколко модела, през чудовището Moto Guzzi V7 III Carbon и стигнем до цялата гама на скутерите Kymco.

Представяме цялата оф-роуд гама на Honda – CRF, която бе обновена за 2018 г. Освен това ви запознаваме с леките и ефективни акумулатори X-Racer, който ползват и мотоциклетните състезатели.

Освен това отпразнувахме Спасов ден. той може да е ден на шофьора, но на ретро парада в София се явиха много мотоциклети – истински творения на изкуството. Срещнахме се и с един французин – Силвен Асалит, който живее в България и хобито му е да преработва мотоциклети. Какви – ще видите в списанието. За любителите на рока и здравия метъл представяме групите, които ще забият следващия месец във фестивала Hills Of Rock в Пловдив.

Много неща се случиха и в мотоспорта. На първо място е първата победа на Хорхе Лоренсо за Ducati, който часове по-късно подписа договор с Honda. За това разказват нашите пратеници на Муджело. Има и други трансфери в световния шампионат. Както и семейства – бащи и синове на пистата. И нашите мотоциклетни пилоти печелят купи и медали по трасетата…

Изобщо, има интересни неща, които може да прочетете в новия брой 92 на списанието.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *