Motul GP Power и Motul GP Matic – първите и единствени официално лицензирани MotoGP масла в Индонезия

Партньорът на MotoGP – Motul допринесе за развитието на състезателните масла. Високотехнологичните и висококачествени смазочни и химически продукти от Франция имат ключово присъствие в MotoGP. Марката е основана през 1853 г. и присъства в Индонезия повече от 20 години. От 2016 г. се управлява от компанията PT Perkasa Teknologi Indolube, която е официален вносител и дистрибутор на Motul в Индонезия.
Индонезия е огромен пазар на мотоциклети. Тя се превърна в една от страните с най-големите и най-отдадените фенове на MotoGP в света. Пристигането отново на MotoGP в страната още повече засилва интереса. Ломбок ще бъде домакин на Гран При през 2021 г. Трасето е Mandalika International Street Circuit. Това е първата в света улична писта с красиви гледки по дължината си от 4,31 км и 17 завоя.

Всичко това подтикна PT Perkasa Teknologi Indolube да покани потребителите в Индонезия да изпробват MotoGP.

Това става чрез пускането на два нови смазочни продукта: Motul GP Power и Motul GP Matic.
Управляващият директор на Motul Indonesia, Карло Савока казва: „Motul GP Power и Motul GP Matic са резултат от сътрудничество между Motul и Dorna, която организира MotoGP. Горди сме, че можем да представим този продукт на хората от Индонезия. Тези два продукта са първите и единствени официално лицензирани MotoGP масла в Индонезия. Motul GP Power и Motul GP Matic са решения за задоволяване на конкурентните нужди на пазара с качествени продукти за двуколесни превозни средства.“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.