MotoGP и Moto Expo – акценти в новият брой 111 на Moto Club

От днес на пазара е новият брой 111 на  списание Moto Club. Поради новия разпостранител на печатните издание – Български пощи, списанието няма да бъде налично навсякъде. Задължително обаче може да бъде намерено на бензиностанциите ЕКО, Лукойл, Ромпетрол и магазините Инмедио.

Броят, който идва под властта на Баба Марта, преди откриването на мотосезона, както винаги е изключително интересен.

В него може да намерите цялата предварителна информация за MotoGP – пилотите в трите класа, пистите, отборите… Е, не предвидихме обаче бързо развилите се събития около шампионата, сврзани с настъплението на коронавируса. Настъпиха промени в състезанията. Висшият клас няма да стартира в Катар, а само Moto3 и Мото 2. MotoGP за първи път ще стартират  чак от Остин. Състезанието в Тайланд ще бъде на 3 и 4 октомври, а Арагон е със седмица по-рано  – на 26 и 27 септември. Промените бяха оповестени от Dorna, когато списанието бе в печат.
Другата предварителна информация е за традиционното Moto Expо 2020, което ще бъде отново в София от 20 до 24 март. Ще можете да видите колко и какви нови модели ще има по-щандовете в зала Асикс Арена. Представителите на големите производители ще покажат много машини от моделната гама за 2020 г.
В същото време ви срещаме с две премиери. Едната е българска и става дума за изключителния  Triumph Rocket 3 TFC. Другата е на спортния  Aprilia RS 660. И двата модела ще видим на мотосалона в столицата.

Срещаме ви с момчетата от едно къстъм ателие от София Tossa R.

Те не са много популярни у нас, но за известни в Европа и направиха бум на Motor Bike Expo 2020 във Верона през януари. Имат интересни разработки на  Yamaha XV750 и BMV R NineT и BMW K100 RS Evo 3 Michael 007 Edition.
Софийското изложение идва малко, след като АСЕМ публикува резултатите от продажбите на мотоциклети в ЕС. Те отново са нараснали. Дано и у нас нещата да потръгнат.
И така, пожелаваме ви приятно четене на новия брой 111. В МОЛ-овете със сигурност ще го намерпите.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.