MotoGP: CryptoDATA RNF Aprilia стартира с иновативна технология

Дългоочакваното представяне на отбора CryptoDATA RNF MotoGP се състоя в Португалия на откриването на сезон 2023. Това бе последният тим, който направи представяне, като разкри новото ДНК на екипа, цветовете и иновациите, които започват един вълнуващ и амбициозен сезон.

Иновациите и волята за стремеж към отлични постижения са ключовите думи за CryptoDATA RNF MotoGP през 2023 г. Тимът поставя началото на нова ера като първия сателитен отбор за Aprilia Racing в историята на световния шампионат в MotoGP. Той има и уникалното партньорство между RNF Racing Ltd. и CryptoDATA. Духът на отбора е отразен в смелата комбинация от зелено, синьо, черно и златно розово, представляваща прехода от предишния към новия отбор. Това е техният ангажимент към съвършенство, страст към състезанията и желание за иновации и нарушаване на нормата.

Отборът е с обновен дух, съчетан с вълнуващ силен състав от португалския пилот Мигел Оливейра и младият талант Раул Фернандес. Двамата ще се състезават с Aprilia RS-GP. С положителна и обещаваща перспектива след успешните тестове във Валенсия, Сепанг и Портимао, сътрудничеството между Мигел, Раул и Aprilia, дава надежди да донесе устойчивост на пистата. Същевременно задава тон за непрекъснат растеж.

Предстоящият сезон ще бъде вълнуващо състезание за CryptoDATA RNF MotoGP, белязано от вълнение и енергия, споделена от дългогодишните партньори Greenpower Generators, RCB и WRS и новите партньори Sterilgarda, Castrol, Estrella Galicia и Shark.

С подкрепата на иновативната технологична компания CryptoDATA, екипът е решен да разшири границите на възможното в MotoGP. Заедно с екипа на CryptoDATA,  RNF MotoGP ще внесе авангардни технологии в спорта и ще осигури несравнимо изживяване за всички – феновете, партньорите и спонсорите на отбора.

Мигел Оливейра: „Много харесвам новата ливрея! Цветовете са различни и уникални. Нямам търпение за първия кръг на моята домашна писта, представяйки отбора CryptoDATA RNF MotoGP на борда на моя Aprilia RS-GP! През 2023 г. съм изправен пред ново предизвикателство. Надявам да се разбираме доста добре и да постигнем целите, които си поставихме заедно през този сезон. Моторът има голям потенциал и съм сигурен, че сега, заедно с екипа, можем да адаптираме всичко към моето каране и да започнем да бъдем бързи, за да сме конкурентоспособни.“

Раул Фернандес: „Определено е различно! Харесва ми, особено синята част. Пристигнах в екипа на CryptoDATA RNF MotoGP със свеж ум. Всичко е ново, не само цветовете. Много съм щастлив да дойда тук и да се опитам да се насладя отново на мотора. Основната ми цел тази година е да се върна с блестяща усмивка на лицето си. Наистина съм щастлив да бъда част от екипа на CryptoDATA RNF MotoGP, защото смятам, че имам най-добрите възможности тук. Имаме хубав мотор Aprilia RS-GP и много се радвам. Свършихме добра работа в Сепанг и Портимао и сега съм наистина ентусиазиран да започнем сезона.“

Разлан Разали, основател и ръководител на отбора CryptoDATA RNF MotoGP: „Развълнуван съм, че най-накрая започвам новия сезон с обновен дух и нашите смели нови цветове. Те отразяват новия отбор CryptoDATA RNF MotoGP. Като екип, ние сме посветени за извършване на промени и излизане от стандартната норма на спорта. Партнираме си с CryptoDATA, за да внесем авангардна технология в спорта и да ни помогне да останем в челните редици на иновациите. Но отвъд нашето партньорство ние сме фокусирани за внасянето на нашия собствен уникален подход към състезанията, с екипна култура, която набляга на високи постижения, решителност, страст и желание да бъдем различни.

Бих искал да изразя своята благодарност на всички, които бяха част от това невероятно пътуване с нас и отбора. Първо и най-вече сърдечни благодарности на Кармело Еспелета, Dorna, IRTA, Масимо Ривола, главен изпълнителен директор на Aprilia Racing за силната техническа поддръжка от фабричния екип. Благодаря на нашите дългогодишни партньори, които са ни подкрепяли през всичко, като Greenpower Generators, RCB, WRS, BETA и много други. А на нашите нови партньори, които се присъединяват към нас в това ново приключение. Ние приветстваме топло добре дошли в Sterilgarda, Shark, Estrella Galicia и Castrol. Ние сме развълнувани да имаме всички вас на борда и очакваме с нетърпение да постигнем големи успехи заедно в бъдеще.

Отборът на CryptoDATA RNF MotoGP представлява нова глава за отбора и за спорта. Ние сме нетърпеливи да видим накъде ще ни отведе бъдещето. В крайна сметка ние вярваме, че с нашите партньори, които споделят същата визия на борда с нас, сме в добра позиция за успех. Сега се фокусираме върху иновациите и за да прокараме граници, със сигурност ще донесем ново вълнение и енергия в света на мотоциклетните състезания този сезон.“

Овидиу Тома, главен изпълнителен директор и основател на CryptoDATA Tech: „Партньорството с RNF MotoGP Team и шампионата MotoGP може да революционизира начина, по който мислим за технологиите и спорта. Като използваме авангардна технология, ние се стремим да предоставим ненадмината проследимост и показатели за производителност. Същевременно подобряваме изживяването на феновете чрез вълнуващи нови функции. Чрез нашето сътрудничество ние въвеждаме нова платформа, която ще проследява цялостно всички аспекти на изживяването на MotoGP, от представянето на пилотите до ангажираността на феновете. Платформата ще предоставя актуализации в реално време, интерактивни функции и ексклузивно съдържание на феновете. Същевременно предлага на спонсорите безценна информация, позволявайки им да разберат по-добре своята аудитория и да създават целеви кампании, които резонират с феновете на по-дълбоко ниво.

В основата на това сътрудничество лежи споделен ангажимент за иновации, производителност и високи постижения. Както CryptoDATA, така и RNF работят за разширяването на границите на възможното. Ние вярваме, че това партньорство ще ни помогне да постигнем нашите общи цели.“