MotoGP: Akrapovič са готови за началото на шампионата

Топ производителят на състезателни изпускателни системи Akrapovič са готови отново да излязат на пистата. Дългоочакваният старт на сезона на MotoGP 2020 започва този уикенд в Херес. Именно в Испания ще се чуе ревът на изпускателните системи на Akrapovič. Така звукът на моторите на най-добрите пилоти в света ще напълни андалуския въздух.
Словенските специалисти по отработените газове от Akrapovič присъстват във висшия клас от доста време. Те са доставчици на изпускателни системи на мотоциклетите от 2002 г. Сега бяха готови за 2020 г. преди сезонът да бъде забавен поради световната пандемия COVID-19.
От Akrapovič сега са ентусиазирани от това, което предстои. Опитът компанията за разработване и производство на леки производителни системи за изгорели газове е голям. Те изработват по поръчка за системи за екипите в MotoGP, Moto2 и Moto3. Това поставя Akrapovič на челно място в най-високото ниво на мотоциклетните състезания.

Това позволява на компанията да разработи и най-добрите системи за серийните мотоциклети пътя. Всичко това е базирано на опита, събран от работата с най-добрите екипи.


Това са Aprilia Racing Team Gresini, Ducati Team, Monster Energy Yamaha MotoGP, Red Bull KTM Factory Racing и Suzuki Ecstar. Всички, които ще използват ауспусите на Akrapovič, ще се борят за победи през този закъснял сезон.
Akrapovič непрекъснато постига границите на иновативния дизайн. Използва най-съвременните материали. Прави възможно това, което изглежда невъзможно. Именно тази отдаденост подтиква компанията към все по-големи постижения. Причината е, че предлага индивидуален подход на всеки производител, за да осигури предимство в силно технологичния и конкурентен свят на MotoGP.

Akrapovič се съобразява с различните конфигурации на двигателя и с разнообразните стилове на каране на пилотите.


Също и с необходимостта да се изпълняват при всякакви условия на абсолютно екстремни нива. Това е предизвикателството, с което Akrapovič се сблъскват на пистата. То е интензивно и трудно. Но е посрещнато с положително и напредничаво отношение.
Когато тази седмица започне първата Гран При за 2020 г. в Испания, Akrapovič ще са отпред. Не само по отношение на позициите на пистата, но и по отношение на техническия прогрес и развитие.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.