Много премиери в новия брой 84 на списание Moto Club

От няколко дни в разпространителската мрежа е новият брой 84 на списание Moto Club. Макар и да идва есента, дните са топли, слънчеви и всички мотоциклетисти се радват да добри условия за път. А в новия брой представяме няколко премиерни модела.

От тях два са на Harley-Davidson – CVO и Softail за 2018 г. Honda от своя страна направи премиера на кросовия CRF250 R с изцяло променен двигател. Не остана назад и градската мобилност, където Suzuki показа новия си Burgman 400, а у нас премиера имаше макси скутера Kymco AK550.

Направихме и две пътешествия. Едното бе тест с круизъра Ducati X Diavel. Другото бе по Пътя на коприната с Руско Русков, който измина близо 20 000 км със своя мотоциклет по азиатските планини и степи.

Все по-интересен и напрегнат стана и шампионатът в мотоциклетната Гран При. Петима пилоти са кандидати за световната титла, а в последните няколко състезания непрекъснато си разменят местата. За разлика от тях, в световния супербайк шампионат доминират трима – лидерът в шампионата Джонатан Рей, съотборникът му Том Сайкс и Чаз Дейвис. Битката между тях е също интересна. В същото време от спорта си отиде още една легенда – Маестро Анхел Нието. За 13-кратния световен шампион разказваме, за да почетем паметтта му.

Както личи, отново има какво да се прочете в новия брой. Остава да си го вземете и да разлистите страниците му.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *