Много настроение с брой 6 на списание Moto Club

Като стана дума за мотосъборите, то те вървят с пълна сила и в този брой ви разказваме за тези на Килифаревския манастир в Монтана. Освен якият купон, там е място за срещи на добри познати и завързване на нови приятелства.  Ние успяхме да се срещнем с една бивша звезда на мотокроса, а сега мениджър на екипа на КТМ – Пит Байрер, който разказва за мига, който преобърна живота му и за неговата воля, сила и енергия да продължи нататкък.  Та като стана дума за срещи, ще ви запознаем и с доста други хора. Единият е млад италиански талант в мотокроса – Вълчето Алесандро Лупино. Другият е познат на милиони рокаджии в света – Леми Килмистър от  Motorhead, а също и със звездите от култовия филм Hell Ride.
Но да говорим за мотори, нали! Има и такива, естествено. Представяме два съвсем нови модела – красавецът с многото коне MV Agusta F4 RR, а до него „малкият херцог” – KTM 125 Duke. Става дума и за градската мобилност, но не за тази, която ни слага скоби и ни вдига колите по улиците, а за скутерите. Едните са на от фамилията Малагути, а другият, който изпробвахме в реални условия е Aprilia Scarabeo 125i. За да не ни обвини някой за скутер фенове, веднага вдигнахме категорията и то в супертежка със Suzuki Intruder M 1800R.
Виждали сте вече електриково зелените мотори на „ЕНА Спешна помощ”. Мнозина от мото средите познават Димо Димов, който ни покани на гости, за да видим с какво се занимава и как работи тази служба, от която често зависи човешкия живот, а момчетата всеотдайно си изпълняват задълженията.
Отново пътешестваме – у нас до връх Шипка и комплекс „Етъра”, а в чужбина – продължаваме пътуването из Мароко. Наш човек пък пътува до пистата Льо Ман във Франция за MotoGP и разказва интересни неща, а пък младият кросист Петър Петров прелетя Атлантика и понатрупа някоя точк8а от САЩ и Бразилия.
Е, доста тайни от новия брой ви разкрихме. Сега, приятно четене и приятно каране през уикендите… А защо само тогава?


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.