Много и различни мотори в новия брой 83 на Moto Club

Тези жеги ни съсипаха. Пече безмилостното слънце, дори във водите на морето и басейните няма спасение. В отпускарското време, ние от списание Moto Club се постарахме „да ви спасим“ с доста по-разнообразен и интересен брой 83, с много машини и теми от бизнеса и спорта. Списанието е вече в разпространителската мрежа.
От ACEM отчитат спад на продажбите, но пък само за месец излязоха много нови модели. Първо направихме доста сериозен тест на бестселъра на BMW – R1200 GS във версията Rally. Световна премиера направи новият Indian Scout Bobber, а за да останем този американски стил, у нас се появи новият CMX Rebel на Honda. От Ducati пък сложиха край на една успешна серия, като „издадоха“ последната версия на уникалният 1299 Panigale R Final Edition. За всички тези машини сме отделили място. Като започнахме с нови модели, то представяме нови каски, меки чанти и ръкавици, които направиха премиера.
Във времето на съборите и рок фестивалите, разказваме какво стана на благотворителния фест на „Калашниците“, които отново се отличиха и събраха доста средства за лечението на 3-годишния Миро.
Най-голямото състезание в мотоспорта през юли бе 8-те часа на Сузука. В него участва и нашият най-добър пистар Мартин Чой, който е първият български моторист, карал в престижната надпревара и стигна до финала. Преди това той и други български състезатели на писта пък се изявиха на гръцката Серес.
MotoGP през този месец бе във ваканция, но преди да започне втората половина на сезона в Бърно, започнаха пазарлъците за пилоти, предимно в сателитните и частните отбори. Срещаме ви и със заводския пилот на Aprilia Алеиш Еспаргаро. Представяме ви и новия двигател на Triumph, с който британците влизат през 2019 г. в Moto2.
През миналия месец от този свят си отиде едно голямо име в мотокроса – Генадий Мойсеев, за който разказваме в отделен материал.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *