Много хитови машини в бр. 10 та списание Moto Club

Колкото по-малко време остава до откриването на най-голямото мотоциклетно изложение ЕICMA в Милано, толкова повече ни заливат съобщения за нови модели мотоциклети, които ще бъдат представени там. Затова и ние отправяме поглед на тома което предстои на салона. И в новия брой на нашето списание сме обърнали внимание на много от новите модели, които производителите обявиха предварително. Но не сме забравили и много от тези, за които пожелахте да напишем. Затова ви разказваме подробно за Kawasaki Vulcan 1700 Classic и за британският „бегач” Triumph Speedmaster. Разлистваме страниците на историята на една легендарна испанска марка – Ossa, която уж изчезна като производител, но скоро бе „съживена”. Тествахме също интересни машини – Benelli TnT 1130 и големия скутер Gilera Nexus 500ie.
В новия брой има доста неща, от които ще имате полза. Отново обръщаме внимание на мотоциклетните гуми и как да си изберем най-подходящите. Същото важи и за протекторите и най-новите разработки в тази насока. Пишем за максимално допустимите скорости за мотоциклети по пътищата на различни страни в Европа, за да знаете как да карате, когато пътувате в населени места, по второстепенни пътища и на магистрала.
Отново попътувахме. У нас това са приказните Родопи, а наш сътрудник и приятел бе на European Bike Week в Австрия, където се събират над 100 000 собственици на мотоциклети Harley-Davidson. Пак за тази марка става дума и в рубриката мото кино, на съчетана с каубоя Марлборо Мен.
И в спорта има интересни теми – за оттеглилия се принудително от пистата Джеймс Тозлънд, за новите победи на Honda в MotoGP и защо в Хасково състезатели и екипи протестираха по време на състезание по мотокрос.
Най-добре е обаче да отворите списание Moto Club и да прочетете подробности за това, което споменаваме и за още други неща.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.