Мария Илиева взриви публиката на 22 рожден ден на Hertz/Аутотехника ООД Мария Илиева взриви публиката на 22 рожден ден на Hertz/Аутотехника ООД

Водещата лизингова и рент-а-кар компания за втора поредна година организира мащабно събитие специално за всичките си корпоративни и крайни клиенти. Тази година Херц празнуват и 22 годишен юбилей.

Гост звездата на събитието Мария Илиева взриви публиката с едночасовото си изпълнение, а Ненчо Балабанов пя и разсмива гостите цяла вечер. Лошото време не успя да изплаши нито организаторите, нито гостите и атмосферата беше повече от празнична. Огненото шоу на формация Дивинитас и пищната заря бяха апогея на празника на Hertz България.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът оперативен лизинг от 1995 г. насам. С повече от 2400 автомобила на пътя, 700 автомобила рент-а-кар и собствен сервиз, компанията е доказала своето лидерство на пазара. Аутотехника ООД/ Hertz Lease е официален представител на Hertz rent-a-car за България, както и на още 3 (три) американски бранда за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly  и официален представител на SEAT – автомобили, резервни  части и аксесоари.
Компанията осигурява всички аспекти на услугите за наемане на автомобили – от краткосрочен Leisure / Business ориентиран Rent a Car до най-обширните програми за дългосрочно отдаване под наем / оперативен лизинг или управление и продажба на автопарк.

GIP_7478

Автопаркът на Аутотехника ООД/ Hertz Lease наброява повече от 2400 автомобила (от мини ванове 1 + 1 до луксозни пътнически автомобили и различни категории бусове). Ние управляваме автопарка на над 165 различни клиенти, включително някои от най-големите търговски и промишлени компании в страната.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е част от AutoHellas ATTE, компания на Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на Херц рент-а-кар в Европа. Аутохелас АТЕЕ има представителства в 6 държави в Европа освен в Гърция – България, Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и управлява флийт от над 35 000 пътни превозни средства. Vassilakis Group включва и авиокомпанията Aegean Airlines, както и компании, които са изключителни представители на марките SEAT, Opel и FORD за Гърция, и пряко и косвено участва в управлението на много банки, Застрахователни институции и туристически организации. Използвайки значителния опит и ноу-хау на компанията-майка, с разработването и непрекъснатото подобряване на клиентската си политика Аутотехника ООД/ Hertz Lease
се утвърди като надежден партньор за много компании, както международни брандове, така и местни дружества, за които Hertz Lease предоставя най-доброто бизнес решение.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *