Лятна електрификация с бр. 104 на Moto Club

Тъкмо в летните жеги индустрията у нас бе изненадана с високите цени на тока. Ние пък от Moto Club ви изненадваме с „електрифицирания“, но не на такива цени, с новия юлски брой 104 на списанието. Той вече е в разпространителската мрежа.

Електрическите мотоциклети са основна тема на новия брой. Започваме с британския Arc Vector за 90 000 паунда. Преминаваме през концепцията на електробоксер на BMW Motorrad Vision DC Roadster. Вдигаме яко скоростта с новите световни серии MotoE.

Не всички машини в списанието ги е „ударил токът“. Има и такива, с конвенционалния бензинов двигател.

Husqvarna обнови ендуро гамата си за 2020 г. Направихме тест на Suzuki SV650. Карахме и част от мотоциклетната гама на Honda, която се продава у нас, по време на масовия тест, организиран от вносителите на марката Бултрако АД. Правим ви съпричастни и на едно общоевропейско събитие. Това е съборът на собствениците на Vespa в Унгария.

Пистовите мотоциклетни пилоти са в лятна ваканция. И тези от световния шампионат MotoGP, и от нашия, и от балканския. А какво се случи преди да тръгнат към морските курорти, може да разберете  от нови брой.

Е, друго не ни остава, освен да ви пожелаем весело, изпълнено с приключения прекрасно лято и приятно четене на 104 на Moto Club.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *