Liqui Moly е главен спонсор на Гран при на Теруел, удължава договора си в Moto2 и Moto3

Dorna Sports обяви удължаването на договора с Liqui Moly. Това означава, че германският гигант остава изключителен доставчик на смазочни материали за класовете Moto2 и Moto3 до 2023 г. Освен това компанията става главен спонсор за Гран При на Теруел, която ще бъде на Моторланд Арагон 23 до 25 октомври и ще носи името Gran Premio Liqui Moly de Teruel.
В допълнение, според новите споразумения, името Liqui Moly остава в центъра на по-голямата част от състезанията в MotoGP през целия сезон. Сега тяхната емблематична реклама на пистата също е потвърдена и ще продължи до 2023 г.
Основана в Улм през 1957 г., Liqui Moly се превърна в световен гигант в смазочните материали. Компанията е перфектен партньор за вниманието към детайлите и прецизността на MotoGP. Liqui Moly има 4000 налични продукта в световен мащаб, които са проучени, разработени и произведени в Германия. Сега част от тези продукти ще се използват в класовете Moto2 и Moto3 за още три години. Пилотите ще използват името на Liqui Moly на всяко състезание през сезона.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.