LIQUI MOLY – маслото, използвано в Moto2 и Moto3 за всеки мотоциклетист

Състезателите използват Motorbike 4T Synth 5W-40 Race от LIQUI MOLY

Изключителното напрежение на мотциклетните състезания е най-доброто изпитание. Маслото доказва стойността си на състезателната писта, предлага най-високо представяне и на пътя. А що се отнася до двигателните масла, това е LIQUI MOLY. Всички отбори в състезателните серии Гран при – в класовете Moto2 и Moto3, използват Motorbike 4T Synth 5W-40 Race от LIQUI MOLY.

Това е напълно синтетично двигателно масло. Неговите добавки осигуряват надеждно смазване дори при високо ниво на натоварване. Ниското ниво на триене не само намалява износването, но също така гарантира, че повече конски сили действително излизат на пътя. Това масло осигурява най-добра производителност във всички мотоциклети от състезателните серии Moto2 и Moto3.

Motorbike 4T Synth 5W-40 Race е масло с висока производителност. Но то не е разработено специално за тези състезателна серии. Всъщност това е едно от 24-те моторни масла, които съставляват гамата LIQUI MOLY. Подходящо е не само за 4-тактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, но и за двигатели с и без маслен съединител. Одобрен е съгласно JASO MS2. Това е качеството, на което мотоциклетистите на Moto2 и Moto3 могат да разчитат.

За да разберете дали Motorbike 4T Synth 5W-40 Race е подходящо за вашия собствен мотоциклет, вижте безплатното онлайн ръководство за масла на www.liqui-moly.com.