Lake Of Tears идват на Каварна Рок Фест 2011

Това обявиха организаторите Loud Concerts и Община Каварна. Това е още една от групите, които ще вземат участие в шестото поредно издание на фестивала. Lake Of Tears са шведска банда, изпълняваща готик/дуум метъл и са безспорни  виртуози в жанра.
Участието на групата ще бъде част от третия ден на Каварна Рок Фест 2011 – на 17 юли, неделя. Даниел Бренар и компания ще се качат на сцената втори, непосредствено преди португалските си колеги Moonspell и сънародниците си и хедлайнери на вечерта Arch Enemy. Lake Of Tears пристигат за пръв път в България, като добавянето им към фестивалната програма, скандинавското присъствие в Каварна става все по осезаемо.
С потвърждаването на Lake Of Tears, концертната програма за 17 юли придобива следния вид: Arch Enemy, Moonspell, Lake Of Tears, Suicidal Angels.
Традиционният Каварна Рок Фест 2011 ще се състои от 15 до 17 юли. В трите фестивални дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена като Paradise Lost, Sonata Arctica, Katatonia, Opeth, Tiamat, Arch Enemy, Moonspell и други.
Подробности за фестивала търсете в интернет сайта на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, на: www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.