Колегите от BMM с приз от Годишните награди за пътна безопасност Колегите от BMM с приз от Годишните награди за пътна безопасност

Вчера бяха раздадени традиционните Годишните награди за пътна безопасност. За първи път приз получи кампания, свързана с мотоциклетизма. Взеха я колегите от Bulgarian Motorcycle Magazine (ВММ). Те получиха отличие в категорията „Журналистически материали, публикации в пресата, журналисти, предавания и медии отразяващи проблемите на пътната безопасност“ за кампанията „Ние сме хора, не „донори“. Наградата получи Аня Будева, главен редактор на изданието.
Кампанията „Ние сме хора, не „донори“ стартира тази година и имаше за цел да промени мнението на обществото, че ние, мотористите сме „донори“. В инициативата се включиха не само мотоклубове и хора свързани с мотоциклетизма, а много организации и фирми, хора от цялата страна. Целта беше тези, които не карат мотори, но са на пътя с автомобили и камиони да разберат, че и ние, хората на две колела имаме семейства, деца, родители, че сме хора с различни професии и социален статус. Въпреки бе сме обединени от страстта към мотоциклетизма, не сме по-различни.
Честито, колеги!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *