Коледа с новия бр. 98 на списание Moto Club

В чувала на Дядо Коледа има винаги много голямо разнообразие от подаръци. Разнообразие от теми има и в новия коледен брой 98 на списание Moto Club, който от днес е в разпространителската мрежа. Това е последният брой за тази година и се надяваме той да бъде интересен и привлекателен. Още повече, че в него поместваме календара за 2019 г. на мотосъборите и другите събития, организирани от мотоклубовете в страната. Вече го публикувахме на сайта, но много наши читатели предпочитат, да го имат и в списанието, както са си свикнали.

В тихата коледна нощ  можете да чуете отривистия звук на електрическия KYMCO SuperNEX. Не, не се бъркаме. Този електрически спортен байк има и звук в двигателя. А защо, ви разказваме в материала. Представяме ви и новият прототип  Aprilia RS 660 Concept, който скоро ще стане сериен. Вече е в производство подобния на италианеца британски Norton Superlight, който ще стартира дори в легендарното състезание ТТ на остров Ман. В обзелия ни спортен дух тествахме и новия BMW S 1000 RR. Не на писта, а на шосето, въпреки че с тази машина баварците се връщат със заводски отбор в сериите WSBK.

Като сме подхванали спортната тема, то ден след като сезон 2018 завърши във Валенсия, започна сезон 2019 в MotoGP с тестовете на пистата Рикардо Тормо. Представяме ви новите имена, в шампионата, заедно с новите мотори в Moto2 и електрическите серии MotoE. Естествено, разказваме и за още двама световни шампиони – Франческо Багная и Сандро Кортезе.

На страниците на списанието връщаме една позабравена рубрика – „На път“. За своето пътуване в Албания и Пелопонес, разказва неудържимия и ненаситен пътешественик д-р Светослав Дойчинов.

Е, по време на празниците, докато разпускате от отрупаните маси и наздравиците, отворете и страниците на Moto Club, за да се позабавлявате

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *