Каска на Лоренсо в новата игра на Moto Club и Monster България Каска на Лоренсо в новата игра на Moto Club и Monster България

Виждате ли я тази страхотна каска, реплика на състезателната, с която участва звездата на Ducati Хорхе Лоренсо. Готина е, а някой наш читател може да я притежава в началото на другия месец. Достатъчно е да участва в новата игра на Moto Club и Monster България.

edf

В нея трябва да дадете отговор на въпроса: „Какво е пълното име на шлема на Хорхе Лоренсо, който използва на състезанието в Остин!“  Вашите отговори може да изпращате на е-mail  lorenzo@motoclub.bg  най-късно до 31 май. За улеснение сме посочили верния отговор на страниците на списанието. Къде е той, ще трябва да го откриете Вие, като го прочетете в някой от материалите.

Не е трудно да го намерите! А както вече посочихме, верните отговори изпращайте на споменатия по-горе е-mail до 31 май, като не забравяте да напишете името си и телефон за връзка. Иначе как ще ви намерим. Успех в играта, очакваме вашите отговори!

Списанието може да четете и онлайн на сайта e-spisanie.com

Стефан Илиев

Your email address will not be published. Required fields are marked *