Jaguar XE ще зарадва един късметлия този уикенд

Утре, 30 май, Pandemic Car Cinema пред Техномаркет Макс на бул. „Цариградско шосе“ № 92 ще изненада жителите и гостите на столицата с нестандартна и забавна програма. Комедиантът Иван Кирков, заедно със своя екип, ще предложи много смях на зрителите. Един късметлия ще има възможност да посети шоуто с Jaguar XE като се включи в онлайн играта на Pandemic Car Cinema във Facebook.
Новият модел на британската марка е един от най-усъвършенстваните, икономични и елегантни автомобили в луксозния премиум сегмент. Той е с обновен външен вид със съвременни дизайнерски щрихи, вдъхновени от спортния F-TYPE. Изцяло новият луксозен интериор на модела е обзаведен с първокласни материали, които правят салона по-уютен и практичен.

Играта ще бъде активна на официалната страница на Pandemic Car Cinema във Facebook и всеки желаещ ще може да заяви своето участие и да получи възможност да се увери в неоспоримите качества на луксозния автомобил.

Печелившият участник ще може да се посмее с хумора на популярните комедианти и да сподели преживяването със свой приятел.
В продължение на 60 минути късметлията ще се наслади на шоутo обгърнат от комфортния и луксозен интериор на Jaguar XE. В това време стендъп комедиантите разказват шеги на сцената на паркинга на Техномаркет Макс. По-късно автомобилът ще остане за победителя, за да може той да усети динамичното и спортно управление на елегантния седан.
Билетите вече са в продажба в мрежата на EVENTIM. Официален партньор на събитието е Техномаркет Макс на бул. „Цариградско шосе“ №92, до Метро. Събитието се осъществява с медийната подкрепа на БНТ


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.