Ивет Лалова и Mercedes-Benz заедно по пътя към Токио 2021 Ивет Лалова и Mercedes-Benz заедно по пътя към Токио 2021

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар ще подкрепи най-бързата българка Ивет Лалова в подготовката й за Олимпиадата в Токио през 2021 г. Тази седмица лекоатлетката поднови своите тренировки в Италия. Тя се довери на новия Mercedes-Benz GLE за своето комфортно и сигурно пътуване за състезания и подготвителни лагери у нас и в Европа.

“Благодаря на Силвър Стар за подкрепата по пътя към моята пета олимпиада. Марката Mercedes-Benz е истински символ на успеха и за мен е чест да си партнираме. А автомобилът, който ще бъде част от моето всекидневия и подготовка, е перфектната комбинация от бързина и надеждност”, споделя лекоатлетката.

„Ивет Лалова олицетворява силата на духа. Тя е пример за това как с труд и мотивация се постигат високи резултати. Радваме се, че можем да я подкрепим по време на подготовката й за Олимпийските игри догодина. Спортът и състезателният дух винаги са били част от ДНК-то на Mercedes-Benz. А новият GLE с вградените в него интелигентни технологии и иновативни системи за безопасност е незаменим партньор в пътуванията“, допълва Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *