Intermot 2018: Triumph показа новите Street Twin и Street Scrambler Intermot 2018: Triumph показа новите Street Twin и Street Scrambler

В Кьолн, на изложението Intermot 2018, което отвори вчера врати първо за медиите,  Triumph показа два нови модела – Street Twin и Street Scrambler. И двата са едни от най-търсените машини в стил модерна класика.

Стандартният Street Twin е един от най-продаваните модели на марката в споменатия по-горе класически стил. За 2019 г. мотоциклетът е претърпял доста съществени промени. Досега уличната гама на двуцилиндровия паралелен мотор с обем 900 куб. см бе доста критикуван. Сега обаче има сериозни промени, включително 18% повече ход на буталото, което донася почти 10 к.с. над съществуващите 54, а въртящият момент остава същият. Повишени с 500 са и оборотите на двигателя и сега са до 7500 об/мин. Така двигателят става по-гъвкав. Двигателят е с магнезиев капак на камерата, а съединителят и капакът на съединителя са с намалено тегло, заедно с новия колянов вал, разпределителните и балансиращите валове.

Street Twin има нови Brembo 4-бутални апарати, както и по-висока вилка, като по този начин се постига по-добро охлаждане от предния край. Хардуерът дава нови решими за – Road и Rain каране на пътя и дъжд. Дава на ездачите и малко по-отзивчив дроселов механизъм. Мотоциклетът има вече датчик за следене налягането в гумите, плюс стандартните тракшън контрол, ABS, допълнителния съединител за “въртящия момент” и др. Машината има нови мултифункционални алуминиеви джанти, нови материал за седалката, която е с височина 790 мм и др. Теглото на машината е 198 кг.

Двигателят на Triumph Street Scrambler е същият като на Street Twin. Мотоциклетът бе представен през миналата година. Сега Street Scrambler получава нови 4-бутални апарати  Brembo, с по-висока ефективност. Променена е и вилката. Двата режима са нови – Road и Rain, както и всичко споменато по-горе. Стандартен като оборудване е асистент за въртящия момент, имобилайзера, LED задната светлина и USB порта. Височината на седалката е 790 мм, а теглото е същото – 198 кг.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *