Идва благотворителният моторок фестивал „Побит камък 2018“ Идва благотворителният моторок фестивал „Побит камък 2018“

Традицията е от осем години! Става дума за благотворителния моторок фестивал „Побит камък 2018“. И по законите на тази традиция, момчетата и момичетата от мото клуб „Калашниците“ правят незабравими и перфектно организирани рок фестивали, с които да запълват сърцата ни с положителни емоции. Тази година те пак са решили да осигурят усмивките на лицата ни и радостта от страхотно преживяния уикенд с поредния фестивал.

Благотворителният моторок фестивал „Побит камък 2018“ вече чука на вратата. Той ще бъде от 6 до 8 юли на познатото място в полите на парк Витоша – местноста Побит Камък, до с. Нови хан. На него организаторите от мотоклуб „Калашниците“ отново свирят сбор за всички мотористи, обичащи рока и и веселието. Защото във фестивала ще вземат участие осем разтърсващи български рок банди.

Откриването на фестивала е на 6 юли, петък от кмета на община Елин Пелин доц. д-р инж. Ивайло Симеонов и актьора Красимир Коцупаров. И след това започват концертите на яки банди. Програмата ще открие младата българска група Сакар, която е новосъбрана от членовете на Хасковската банда Different Highway. След едночасовия сет с кавър парчета на известни рок банди те ще направят и много авторска музика. След група Сакар и няколкото забавни игри с публиката, следва врачанската банда – Doctors Gogo Band. Пънкарите с нецензурираните текстове на парчетата си и създаващите пого ритми, ще подготвят публиката  за хедлайнера на петъчната вечер – Svetlio and the Legends. Заедно със най-нашумелите си от последните години парчета: Полунощ, Ела ми го фани, Гребанйе и др. се надяваме да чуем и голяма част от репертоара на Светльо в Хиподил.

В събота – 7 юли, след почетната обиколка до град Елин Пелин и отдаване почитта на писателя Елин Пелин, мотоклуб Калашниците ще ви забавляват с множество игри с награди до около 16:30 часа, когато на сцената ще се качат Hard Company, които ще направят трибют концерт към великите Judas Priest. След Hard Company, трибют бандата на Godsmack от София – Hedshot ще подгреят публиката за предстоящия концерт на любимците, който ще се състои тази есен в столичната зала „Арена Армеец“.

Спечелилите сърцата на рокаджиите – Бандата на Пецата, ще повдигнат настроението на всички в по-късните часове, Пецата – бивш вокал на Контрол, не веднъж е карал многобройните си фенове да избухват в див танц и е изпълнявал желанията на всеки за любими парчета.

На огромната сцена на „Побит камък – 2018“, след 21 часа ще се качат Кралицата на българския рок Милена Славова и нейната група, с вечните си, незабравими и луди хитове, тя ще вдигне на крака всички гости и приятели на рока и пънка, присъстващи на фестивала.

В съботната нощ ще избухне снаряда на легендарното, бойно, рок сформирование Б.Т.Р. Дълго чаканите любимци от Б.Т.Р. са решили да направят огромен сет от най-известните си парчета и да задоволят жаждата за хитове на хилядите гости на фестивал „Побит камък – 2018“.

Организаторите от „Калашниците“ са потготвили също много игри с публиката и томболи с награди, пищна заря и светлинни ефекти. На терена на Побит Камък ще има кетъринг предлагащ съблазнителни мезета както и два бара за различни напитки. Терена разполага със няколко поляни, засенчени със липови и тополови дървета предлагащи страхотна сянка на къмпингуващите посетители на фестивала, Ще бъде осигурен и безплатен WiFi интернет.

Както всяка година, мотолкуб „Калашниците“ ще дарят голяма част от средствата от фестивала за лечението на дете. За осем години хората от мотоклуба са направили 8 благотворителни акции за болни деца и още над 10 за пострадали и болни възрастни, за леченията им са събрани над 60 000 лева които в повечето случаи са дали резултат.

Тази година акцията, за която ще се борят всички е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза „Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците“, която се нуждае от спешно оперативно и след оперативно лечение.

Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2018“ ви очаква, от 6-ти до 8-ти юли – с. Нови хан, на 20 км от столицата посока Пловдив. За повече информация посетете официалния сайт на клуба : WWW.KALASHNICITE.COM или страницата във facebook.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *