Honda CB500X спечели наградата в категория А2 на Auto Trader за 2019 г.

Компактният адвенчър  Honda CB500X разби конкуренцията и спечели наградата в категория А2 на Auto Trader A2. Мотоциклетът доказа, че е най-добрата машина за кратки всекидневни пътувания и за турове през уикенда за ездачи с категория А2.
Honda CB500X беше избран за най-добър мотоциклет A2 на наградите на Auto Trader Best Bike Awards 2019. Така адвенчър модела продължава да събира отличия за своите всестранни способности и то през годината на своето представяне.

Дълго време моторът е смятан за лидер в приключенския клас за водачи с A2 в сегмента на Auto Trader.

Последното поколение СВ 500Х премина от края до край всички тестове след представянето на последното поколение. Интуитивен и лесен за използване, СВ 500Х спечели оценка от 4.6 звезди от старшия пътен изпитател на Auto Trader Bikes Фил Уест. Той формира една трета от тази съдийска комисия за тази година.
С дизайнерски елементи, вдъхновени от емблематичния водещ модел на Honda при Adventure моделите – CRF1000L Africa Twin, новият CB500X за 2019 г. изрязва по-агресивна осанка от предшественика си. Приключенският стил „готов за дивата природа“ се отразява в удоволствието от ездата благодарение на многобройните ъпгрейди. Те са на шасито и подобрения двуцилиндров двигател, които издига CB500X над конкуренцията.

Наградите се връчват вече шеста година. В конкурса участват над 30 модела, които се оценяват от група от специалисти в индустрията.

Надеждността, текущите разходи, външния вид, практичността, производителността и техническият напредък бяха водещи при оценката на съдиите. Така те избраха CB500X за най-добър мотор в категорията A2.
Нийл Флетчър, ръководител на мотоциклетите Honda във Великобритания, заяви: „Радваме се да видим, че СВ 500Х удължи победната серия на Honda в Auto Trader Bike Awards през 2019 г. През миналата година награди получиха Gold Wing и X-ADV. В Honda разбираме важността на създаването на адаптивни модели за забавление в A2. СВ 500Х  демонстрира тези качества блестящо. ”
Гост съдията Джон Куирк каза за печелившия мотор: „Подобренията в стайлинга, двигателя и шасито през 2019 на СВ 500Х разкриха инженерните възможности на Honda. Те направиха мотоциклета толкова лесен за каране, че просто клиентът желае да го притежава.”
Освен спечелилия нов трофей, Honda има още четири номинации в категориите Най-добър А1, нейкид, спорт и скутер.

Вашият коментар