Honda Africa Twin се отправя към Исландия за третия тур Adventure Roads

Изпитанието Adventure Roads на Honda се завръща за третото си издание през юни 2021 г. То следва следите от предишните турове из Норвегия и Южна Африка. В Исландия Adventure Roads и Honda ще се справят с уникалния вулканичен пейзаж на колелата на CRF1100L Africa Twin.
Първото пътуване на Adventure Roads бе на 40 ентусиасти с мотоциклети през лятото на 2017 г. Те направиха 8-дневно пътуване от 3500 км от Осло до Нордкап – най-северната точка на Европа. През 2019 г. Adventure Roads измина 3700 км „от бряг до бряг“ – от Дърбан до Кейптаун в Южна Африка. Те минаха през разнообразен терен и екзотични и забележителни пейзажи за 12 дни в приключения.

За 2021 г. Honda Motor Europe ще предложи на 30 участници възможността да карат новия CRF1100L Africa Twin, CRF1100L Adventure Sports, както и CRF1100L Adventure Sports ES. Те са оборудвани с полуактивното окачване на Showa EERA. Това ще бъде пътуване за 11 дни, което се случва веднъж в живота, през земята на „Огън и Лед“.

От Рейкявик, най-северната столица в света, третата обиколка на Adventure Roads ще се насочи надолу на юг от острова. След това ще тръгне през отдалечените планински северни райони и обратно към Рейкявик.

 

Там се предлагат едни от най-атрактивните сценарии за езда в северното полукълбо. Участниците ще минат със своите Africa Twin по перфектни асфалтови пътища и чакълести проходи. Ще се ориентират в известния черен пясък и бродовете на буйни реки. В същото време ще се наслаждават на величествената красота на острова, известен с вулканите, водопадите, лавовите полета, гейзерите и 22 часа дневна светлина през лятото.

„Adventure Roads 2021“ ще бъде с пакет „под ключ“ за 30 клиенти от цяла Европа. За всички ще бъде осигурено настаняване, машини Africa Twin, водачи и поддръжка на машините. За участниците ще бъдат полагани специални грижи, ще бъдат в пълна безопасност. Така ще могат да се отпуснат, да карат и да се насладят на пътуването и гледките. Ще се запознаят и ще се възползват от съветите за езда на някои от рали звездите на Honda HRC.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.