Hollywood Calling – най-новият клиент на Arc

Райън Рейнолдс получава своя Arc Vector
• Две Founder’s Signature Edition Arc Vectors стартираха, за да отбележат присъствието на производителя на изцяло електрически мотоциклети в Северна Америка
• Arc се появява специално в Salon Privé 2023, Обединеното кралство, с още събития, базирани в САЩ, които предстоят през 2023 г. и след това

Най-новият клиент на Arc Motorcycle, известният актьор Райън Рейнолдс получи доставката на своя Arc Vector в САЩ. Холивудската звезда използва социалната медийна платформа Instagram, за да отбележи колко е доволен от най-новото издание на своята нарастваща колекция от мотоциклети. Рейнолдс изгражда своята колекция от автомобили и мотоциклети повече от десетилетие и е твърд поддръжник на електромобилите. Звездата на Deadpool не само събира и съхранява превозни средства, той често е виждан да кара различни мотоциклети по улиците на Лос Анджелис.
Arc, производителите на най-модерните мотоциклети в света, отбеляза навлизането си на пазара в Северна Америка, като пусна издание на подписа на основателя на Arc Vector. Проектирано от основателя и главен изпълнителен директор на Arc Марк Труман, който лично е наблюдавал страхотната спецификация на това специално колекционерско издание, изданието Signature ще бъде ограничено само до два мотоциклета и ще бъде достъпно само за клиенти от Северна Америка.


Два уникални луксозни мотоциклета, направени на най-високите нива на изработка на пазара, съчетават перфектния баланс на най-добрите материали, устойчивост, производителност и естетическо майсторство. С кована монококова рамка от карбон , панели на каросерията и дори колела от въглеродни влакна, всеки мотоциклет е допълнен с детайли в розово златно боядисване навсякъде, гравирани кожени дръжки и седалка заедно с черни и медни шевове, черно окачване Öhlins и уникална плоча на комина. Основателят и главен изпълнителен директор на Arc Марк Труман има своя подпис на няколко места върху всеки от двата мотора, така че всеки ще знае, че това издание на Founder’s Signature е нещо изключително специално. Нещо повече, като чисто електрически мотоциклет, Arc Vector използва гнездото за зареждане CCS1 Combo, което дава стандарта за бързо зареждане с постоянен ток за Северна Америка, където ще се намират тези поръчкови велосипеди.


Arc се фокусира върху използването на растежа на пазара на електрически мотоциклети, според последните данни от Market Research Future (MRFR). Очаква се секторът да достигне 17,21 милиарда щатски долара с CAGR от 11,90% до 2030 г., като американският пазар е водещ с купувачи, които оценяват сближаването на технологиите и личната мобилност, за да предоставят вълнуващи възможности и уникални изживявания при каране.
Arc не пренебрегва потенциалните купувачи по-близо до дома, тъй като тази седмица ще предостави възможност да се запознаете отблизо с Arc Vector и екипа зад този изключителен мотоциклет в Salon Privé 2023. Заемайки тревните площи и на зашеметяващия фон на двореца Бленхайм , над четири дни; Най-доброто парти в края на лятото отново предлага разкошна комбинация от най-екзотичните автомобили в света и петзвездно гостоприемство и всичко започва в сряда, 30 септември.