Helloween се завръщат в България с нов албум и всичките си хитове!

След огромния успех на “Pumpkins United”, хеви метъл легендите Helloween се завръщат с новото турне United Alive Tour Part II. В България концертът ще бъде на 12 ноември 2020 г. в Арена Армеец.
Това беше офи;иално съобщено от организаторите от Bulgarian Live Music. Турнето United Alive World Tour Part II ще бъде уникално шоу. Предишният концерт на бандата продължи три часа и бе изключителен. Сега  Helloween подготвят нов албум, който  ще излезе в края на лятото. В подкрепа на албума групата тръгват на ново световно турне през септември.

Освен новите песни, от все още неозаглавения албум, групата ще изпълни и най-големите си хитове в оригиналния си състав, воден от вокалното трио Михаел Кеске, Анди Дерис и Кай Хансен.

„Световното турне Pumpkins United ни обедини и затвърди като истинска банда. Много сме запалени по създаването на новия студиен албум. Чисто творчески е изключително вълнуващо“, споделя вокалистът Анди Дерис.
„Беше адски забавно да създадем шоу от албумите ни за първото турне. Сега с новия албум ще можем да надградим това. Разбира се, ще включим и някои от класиките ни, особени онези, които не успяхме да изпълним миналия път“, допълва Маркус Гроскопф.
„Обратната връзка, която получихме беше изумителна. Да чуеш думите „това е шоуто на живота ми“, ти дава силата да предложиш на феновете нещо повече. Така, че да се готвят за следващия рунд!“, завършва Саша Герстнер.
„За нас е чест, че Helloween отново ни се доверяват и ще можем да предложим и това шоу на феновете в България. Очаква се турнето да мине през минимум 32 държави. Сред тях са Италия, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Русия, Финландия, Естония, Швейцария и разбира се България. Ако предишното турне беше определяно като „хеви метъл турнето на годината“, просто можем да си представим какво ни подготвят сега немските метъл легенди, със сигурност не е за изпускане“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.
Концертът на Helloween е на 12 ноември от 19:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Първите 200 билета са на промоционална цена от 60 лева (правостоящи), след това регулярните ще са 70 лева (правостоящи) и 80 и 90 лева за седящи места.

Вашият коментар