Harley-Davidson възобновява производството на мотоциклети

Harley-Davidson обяви, че възобновява  производството на мотоциклети след прекъсването заради коронавируса. Производството обаче ще е ограничено. Моторите, които ще се произвеждат ще са по-малко, отколкото преди пандемията. Ще бъде ограничена и моделната гама.
Повечето дилърски центрове и заводи на Harley-Davidson бяха затворени и спрени през март. Сега голяма част от дилърствата ще бъдат отворени.  Някои още до края на седмицата. Всички те са в САЩ и са около 700.
От производителя казаха, че заради ограниченото производство, около 70% от дилърските центрове няма да получат нови модели да края на годината.
Първи ще заработат до края на тази седмица предприятията на Harley-Davidson  в щатите Уисконсин и Пенсилвания. Производителят планира да концентрира усилия при пускането на най-популярните модели. Те ще бъдат в ограничена цветова гама и без допълнителни възможности за къстъмизиране до края на годината.
Така ще е докато дилърите имат на склад готова продукция. Според прогнозите, те ще могат да издържат един или два месеца.
Тази информация е валидна за дилърствата в САЩ. Представителят на Harley-Davidson  у нас работи и предлага нови машини.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.