Harley-Davidson представи CVO Pan America

За 2024 г. Harley-Davidson представи CVO Pan America, напълно оборудвана и опционална версия на своя голям двуцилиндров приключенски мотоциклет. Той е с привличаща вниманието персонализирана боя, която крещи: „Може да е приключенски мотоциклет, но все още е Harley-Davidson!”

CVO Pan America използва двигателя Revolution Max 1250, полуактивно окачване, пълен набор от електронни помощни средства за водача, адаптивен фар и сензорен екран. Освен това отделът CVO е добавил части и аксесоари от каталога на H-D, включително окачване, адаптивно към височината на каране, скоростен лост Screamin’ Eagle, алуминиеви странични и горни кутии, джанти със спици, алуминиева защитна плоча и спомагателно осветление.

По същество CVO е Pan America Special, който се предлага оборудван с повечето аксесоари с висока стойност, необходими за офроуд или дълго пътуване.

Когато първата си година Pan America надмина конкуренцията, стана изненадващият победител в Cycle World’s Big-Bore Adventure Shootout. Беше ясно, че Harley-Davidson  постигна точния баланс между представянето на пътя, туровете и мръсната настилка. Същевременно въведе нови технологии като високо хваленото адаптивно окачване спрямо височината на возене. Включването в портфолиото на CVO е признание на Harley за мотоциклет, който продължава да изненадва и печели ездачите.

Източник: Harley-Davidson