GRMX посети фабриката на Motoes в Анталия

След година успешно партньорство GRMX посети фабриката на Motoes в Анталия. Специално за Motosport.bg от GRMX споделиха, че са очаровани от всичко това , което са видели по време на престоя си в Турция. Впечатлени са от професионализъма , контрола и качеството на работата във фабриката.

Motoes е създадена през 2015 година. Вече разполагат с широка гама гардове за различните марки, като акцента е насочен към тези за хард ендуро.

Ще издадем и малка тайна … Motoes подготвят машина за гуми високо, качество както всички техни продукти тип рабаконда.

Видяхме цялото производство на фактори гайди за 2т мотори!

Момчетата са положили доста усилия, а качествената неръждаема стомана, която използват дава желания резултат ! В момента състезателят на ендуро клуб Буково Екстрим Тийм ( клас PRO ) Николай Манов тества новия елемент ( гайда Motoes ) на своя GAS GAS EC300 2023. Отзивите от неговото използване са доста положителни!

От GRMX споделиха: “Радваме се, че сме основния дилър за България на марката MOTOES! Надяваме се скоро нашият сайт www.grmx.bg да бъде стартиран! Все пак ако някой има интерес към продуктите на MOTOES винаги може да се свърже с нас на нашата страница във фейсбук или да намери контакт в сайта ни!”