GRMX застава зад Димитър Цветков през 2021

Един от най-талантливите и успешни пилоти в дисциплината ендуро у нас Димитър Цветков има нов спонсор. Зад гърба му през 2021 година застана GR MX – онлайн магазин, създаден специално за моторните спортове, който разполага с разнообразие от продукти на редица световно известни марки в сферата на ендурото и мотокроса. Екипът на GR MX предлага и изработва индивидуални продукти с високо качество.

Благодарение на своите спонсори и на таланта си в последния 4-ти кръг на националния шампионат в дисциплината ендуро “HARD ENDURO GORNA MALINA” Димитър Цветков завърши на 5-то място в клас „Профи“. Многократният участник в едно от най-мащабните и трудни екстрийм надпревари в света – „Ерзберг Родео“ трябваше да се пребори с проблемите, които му създаде машината в първия ден на състезанието, но в крайна сметка успя за влезе в топ 5 в крайното класиране.

„4 – ят кръг от BG-X enduro “HARD ENDURO GORNA MALINA” бе страхотно състезание ! С проблем в машината в първия ден по време на навигацията, завърших 5 – ти ! По време на затвореното трасе ( X-cros ) отново записах 5- та позиция и в крайно класиране заех 5- то място. Искам да благодаря на GRMX и на топ марките TROFEO, Maxima Racing Oils и на POLISPORT за подкрепата“, написа след състезанието в социалните мрежи състезателят на „Национален ендуро клуб“.