Гласи се Съюз на моторните и техническите спортове

Това е идея на преподавателя по специалност Автомобилен и мотоциклетен спорт в Национална Спортна Академия Владимир Илиев. Бившият пилот сподели своята идея по време на Общото събрание на БФ по мотоциклетизъм, състояло се днес в Парк Хотел Москва.
Владимир Илиев обясни, че в бъдещата структура, всяка една федерация – по автомобилен или по мотоциклетен спорт, по картинг, водомоторен спорт и др., ще запази своята самостоятелност и независимост. Но всички, обединени в общ Съюз на моторните и техническите спортове, или както бъде решено да се казва организацията, ще се борят с общи усилия пред институциите и държавата за постигането на целите на отделните федерации. Подобна структура има в Германия и в Италия. Общото събрание на БФМ прие идеята на Владимир Илиев, който е член на УС на федерацията, за организирането на подобна структура и реши, че ще окаже подкрепа за реализирането на бъдещия съюз.
Общото събрание прие отчета на БФМ за 2013 г. и преизбра единодушно за председател на УС на БФМ Богдан Николов за периода от 2014 до 2018 г.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.