FORD Rаnger отличен като най-добър 4×4 на Женския световен автомобил на годината 2023

Изцяло новият Ranger  от Ford Pro е най-универсалният и способен Ranger досега – и сега той също така официално е „Най-добрият 4×4 и пикап“ според журито на Женския световен автомобил на годината.

Женската световна кола на годината се гласува от жури, състоящо се от 63 жени автомобилни журналисти от 45 страни на пет континента, които съставляват единственото жури в автомобилната индустрия, съставено изцяло от жени.
Автомобилите се оценяват в шест категории- безопасност, шофиране, комфорт, технология, дизайн, ефективност, въздействие върху околната среда и стойност.

Съдиите бяха впечатлени способностите на Ranger, като заявиха: „Това е надежден, стилен и харизматичен пикап. Движи се с лекота по всякакви терени. Той е ефективен като офроудър, но по-практичен благодарение на багажника си.“

Гамата Ranger варира от трудолюбивия XL до най-добрия пикап Ranger Raptor. Нови функции и технологии, включително високотехнологичен дигитален интериор, практични плъзгащи се ограничители на товара, закрепващи скоби и вградена линийка, която превръща вратата на багажника в работна маса, са преки резултати от над 5000 интервюта и десетки клиентски семинари, гарантиращи най-новата версия от най-продавания пикап в Европа.

Излъчването ще бъде в YouTube канала на Женската световна кола на годината в 12:00 CET на 8 март 2023 г., Международния ден на жената.