Есента идва с нови мотори в брой 96 на Moto Club

От началото на октомври, като е пекнало едно слънце, като се е оформило едно топло време, само да се дава газ на моторите. Викаме му „циганското лято“, нищо че листата жълтеят, почервеняват и обсипват с чудни багри горите. Човек само трябва да пътува и да се наслаждава на изкусния художник – есента!

Но когато спрете да почивате или по време на ставащите все по-дълги вечери, разтворете страниците на новия брой 96 на списание Moto Club. Повярвайте, няма да останете разочаровани заради многообразието на темите. Списанието е вече в разпространителската мрежа и в него има много нови модели машини и то за различен тип мотористи.

Например сериозно внимание сме отделили на изложението Intermot 2018 в Кьолн. Там имаше изобилие на нови модели. За някои от тях само споменаваме, а други описваме по-подробно. Например за двама модела на BMW – R1250 GS и R1250 RT, а също и за новата кросарка Suzuki RM-Z250. Други два модела с премиери в Кьолн, преди това бяха видени от феновете на Moto Guzzi по време на дните на отворените врати на завода на марката в Мандело дел Ларио. Става дума за Moto Guzzi V85 TT и V9 Bobber Sport.

Като стана дума за премиери, то у нас бе направено представянето на триколесната Yamaha NIKEN. За това чудо на мотоциклетната техника сега само пишем, а в някои от следващите броеве ще ви представим мотоциклета още по-подробно със специален тест. Сега тестът е на друг як модел – приключенецът Triumph Tiger 800 XRX.

MotoGP започна своето турне на изток, а още в Япония Марк Маркес може да стане шампион. Той е първият победител в първата Гран При на Тайланд.  Световни шампиони мъже в мотоциклетния спорт има много, но първата дама със световна корона, първата кралица на пистата се нарича Ана Караско. Тя спечели титлата в WorldSS 300. Иначе очаквано в Супербайка короната сложи или по-точно я защити за 4-и пореден път Джонатан Рей. Пилотът от Северна Ирландия отново направи рекорди този сезон.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *