Есента идва с нови мотори в брой 96 на Moto Club

От началото на октомври, като е пекнало едно слънце, като се е оформило едно топло време, само да се дава газ на моторите. Викаме му „циганското лято“, нищо че листата жълтеят, почервеняват и обсипват с чудни багри горите. Човек само трябва да пътува и да се наслаждава на изкусния художник – есента!
Но когато спрете да почивате или по време на ставащите все по-дълги вечери, разтворете страниците на новия брой 96 на списание Moto Club. Повярвайте, няма да останете разочаровани заради многообразието на темите. Списанието е вече в разпространителската мрежа и в него има много нови модели машини и то за различен тип мотористи.
Например сериозно внимание сме отделили на изложението Intermot 2018 в Кьолн. Там имаше изобилие на нови модели. За някои от тях само споменаваме, а други описваме по-подробно. Например за двама модела на BMW – R1250 GS и R1250 RT, а също и за новата кросарка Suzuki RM-Z250. Други два модела с премиери в Кьолн, преди това бяха видени от феновете на Moto Guzzi по време на дните на отворените врати на завода на марката в Мандело дел Ларио. Става дума за Moto Guzzi V85 TT и V9 Bobber Sport.
Като стана дума за премиери, то у нас бе направено представянето на триколесната Yamaha NIKEN. За това чудо на мотоциклетната техника сега само пишем, а в някои от следващите броеве ще ви представим мотоциклета още по-подробно със специален тест. Сега тестът е на друг як модел – приключенецът Triumph Tiger 800 XRX.
MotoGP започна своето турне на изток, а още в Япония Марк Маркес може да стане шампион. Той е първият победител в първата Гран При на Тайланд.  Световни шампиони мъже в мотоциклетния спорт има много, но първата дама със световна корона, първата кралица на пистата се нарича Ана Караско. Тя спечели титлата в WorldSS 300. Иначе очаквано в Супербайка короната сложи или по-точно я защити за 4-и пореден път Джонатан Рей. Пилотът от Северна Ирландия отново направи рекорди този сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.