Електрическите велосипеди на PEUGEOT: традиция и иновация като алтернатива на обществения транспорт

С традиция в производството на велосипеди от 1886 г. до днес, PEUGEOT предлага практични и удобни модели за града и всеки вид терен. Проектирани от PEUGEOT Design Lab, велосипедите се сглобяват в завода на CYCLEUROPE в Ромили-сюр-Сен (Франция). Истинска алтернатива на обществения транспорт, електрическите велосипеди на марката отговарят на търсенето на колoездачите на велосипед за всички нужди.
 Гама електрически велосипеди PEUGEOT за всички нужди

С гамата си електрически велосипеди PEUGEOT предоставя глобално 360° предложение за електрическа мобилност. Най-новите електрически велосипеди на PEUGEOT са на разположение онлайн в електронния магазин и в оторизираните представителства на PEUGEOT в страната:

  • PEUGEOT eLC01, компактен градски електрически велосипед, съчетаващ нео-ретро с модерен дизайн. Батерията му от 400 ватчаса осигурява пробег до 70 км.
  • PEUGEOT eC02 е идеалният електрически велосипед за града. Батерията му от 300 ватчаса гарантира автономност от 80 км (до 110 км с батерия 400 ватчаса).
  • PEUGEOT eT01 D8 и eT01 Sport са универсални електрически велосипеди, с автономност до 110 км, благодарение на батерията 400 ватчаса.
  • PEUGEOT eT01 FS PowerTube съчетава вградена батерия и отличен дизайн. С предни и задни амортисьори той е подходящ както за градските улици, така и за извън утъпканите пътеки. Батерията му от 500 ватчаса осигурява пробег до 130 километра.

Велосипедите PEUGEOT са на разположение онлайн

В електронния магазин: webstore.peugeot.bg, бъдещият купувач може да провери наличността на моделите и да ги поръча от комфорта на своя дом. Доставката може да бъде до адрес на клиента, както и до избран център от мрежата на PEUGEOT.
Велосипедите PEUGEOT са на разположение за покупка и в оторизираната мрежа на марката в страната. До края на месец май клиентите могат да се възползват от 25% отстъпка на всички налични модели.

Електрическите велосипеди PEUGEOT: проектирани и сглобени във Франция

Те се ползват от технологичен опит с традиции от над 130 години. Гамата електрически велосипеди на е лансирана през 2009 г. Високото качество на компонентите е част от препозоционирането на PEUGEOT към луксозния сегмент. BOSCH осигурява повечето от батериите и електродвигателите.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.