EICMA 2021: Vmoto Soco Group с първи модел в премуиум сегмента – Stash

Vmoto Stash бележи навлизането на Групата в премиум сегмента Vmoto Soco Group на най-взискателните европейски и американски пазари. Новият модел е началото на сътрудничеството със C-Creative, с което се постигат съвършенство в дизайна, гаранция за качество и иновации.

Vmoto Soco Group е световен лидер в производството на 100% електрически инструменти за мобилност. Компанията обявяви на изложението в Милано Vmoto – новата марка от най-висок клас, която дебютира на пазара със Stash, първият мотоциклет от този амбициозен проект, създаден на белия лист от C-Creative – дизайнерско студио, което в най-голяма степен въплъщава философията на стремежа към естетическо и качествено съвършенство.

Замислен и проектиран в Европа, Stash разчупва модела на електронната мобилност с авангардни линии и решения, започвайки с 6000-ватовия двигател, който е разположен в долната част на мотоциклета. Той не само позволява централизирането на масите и следователно отлична управляемост, но създава пространство във “фалшивия резервоар”, за да може там да се постави всичко, което собственика иска да носи винаги със себе си. Това са от малки всекидневни предмети до фулфейс каска или чанта. Неслучайно Stash означава „да прибереш, да запазиш“.

Stash достига максимална скорост от 105 км/ч, има пробег от 240-260 км, ако пътувате с 45 км/ч и се зарежда напълно за около 6 часа. Теглото от само 105 кг гарантира лесна употреба, приятна и подходяща и за новака, и за най-опитния ездач.

Дори намалената височина на седлото – 785 мм, допринася за комфорта на тези, които се движат всеки ден в градска среда. 17-инчовите джанти и силните линии подчертават спортната душа на този нов модел, който е поставен във високата гама на марката.