EICMA 2021: Голямото завръщане – победи страстта с над 340 000 посетители

Изложението на две колела EICMA 2021 удържа победа. В крайна сметка победи страстта, голямото желание на публиката да изживее събитието присъствено. Победи решимостта на изложителите и желанието на търговците да се върнат към правенето на бизнес лично. 78-ото международно изложение на две колела EICMA 2021 затвори врати във Fiera Milano Rho с успех. Той връща изложбеното събитие към ентусиазма, които имаше преди пандемията. Това, след принудителната отмяна миналата година, също придобива голяма символична стойност и потвърждава, че моделът на търговски панаир, приложен от историческото изложение в Милано, е актуален.

Въпреки свиването на изложбената площ, обусловено от последиците от пандемията, за четирите дни, в които салонът беше отворен за обществеността, беше достигнат максималният лимит на капацитет, разрешен от действащото в момента законодателство. Регистрирани са общо 342 644 присъстващи в петте зали, заети тази година и на открито. Този резултат се отличава с осигуряване на посетителите не пълна безопасност. Над 94% от билетите, бяха закупени онлайн, благодарение на решението на организацията да избегне натиска върху билетните каси на панаирната зона, което удостоверява EICMA като най-важното събитие в света на мотоциклетите.

По отношение на броя събитията, организирани в панаирната зона на Ро от 2020 г. насам, международната атрактивност на EICMA като изложбено събитие на бизнес фронта също беше добра. Въпреки последните ограничения и трудностите, свързани с международните пътувания, изложението посрещна 28 841 професионалисти (43% от тях чуждестранни) и 45 127 журналисти, инфлуенсъри, техници и комуникационни специалисти. От тях 35% бяха от чужбина. Те се възползваха тази година от ексклузивния ден за медиите във вторник, което бе новост тази година. Успехът на EICMA 2021 сред публиката не приключи в залите, а се разшири до външните пространства на събитието. Освен че е домакин на изключителната почит към кариерата на Валентино Роси, тази година представи богата и консолидирана програма от изложби, изпълнения, състезания и възможности за тестове, които бяха високо оценени от любителите на две колела.

Следващото изложение – EICMA 2022 ще бъде от 8 до 13 ноември догодина.