EICMA 2018: Honda  атакува с нови CBR650R, CB650R и изцяло ново 500-кубиково семейство EICMA 2018: Honda  атакува с нови CBR650R, CB650R и изцяло ново 500-кубиково семейство

На започналото днес изложение EICMA 2018 в Милано, най-големият производител на мотоциклети в света -Honda, както винаги представи много нови модели. Целта на компанията е обновление в средния клас, като представи два нови 650-кубиконви мотоциклета, а също и промени в цялото семейство на 500-кубиковите.

Спортният Honda CBR650R за 2019 г. приема стилистични знаци от CBR1000RR Fireblade за 2018 г. но със свой собствен характер. Обновен е и , CB650R, който смесва вдъхновенията на кафе рейсърите със свръх-минималистичния поглед към дизайнерската тема “Neo Sports Café”. Ретро-минимализмът на CB650R е насочен към младите хора, които искат да се похвалят със стил и да се наслаждава максимално на комбинацията от вълнуващи четирицилиндрови двигатели и леко, гъвкаво, изтънчено управление на шасито. Резултатът е нейкид от средна категория, създадена за максимална гордост на собственика.

Изцяло обновено а е и цялото 500-кубиково семейство. Става дума за нейкида CB500F който за 2019 г. е преобразен с безкомпромисни линии, които подобряват техническите и механичните аспекти, както и редица подобрения, които помагат още повече на ездача. За 2019 г. продължи и еволюцията на неговия брат CB500X. Моторът получи по ярко изразен приключенски стил, което потвърждава уникалното му приложение, като към това се предлага по-добра производителност и редица подобрения в шасито. Те гарантират, че новия CB500X има големи възможности и ‘X’ фактора е добра сделка. Същото може да се каже и за супер спортния CBR500R който има по-агресивен стил и LED светлини, както и подобрено предно окачване за 2019 г. По-агресивното преобразяване е в новата форма и позиция за езда, която очертава по-силно спортния характер. Неговият двигател е по-силен от ниски обороти и по-лесно достига до червената зона на оборотомера.

За 2019 г. е обновен и доказалият се пакет на скутера SH300i, който е оборудван с две нови функции, които подобряват както собственото тегло, така и преживяването на ездача.

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *