Ducati Hypermotard 950 – още по-динамичен стил с аксесоарите Ducati Performance

Два пакета, Style и Sport, и разнообразие от опции за допълнително подобряване на естетиката и гъвкавостта на забавния мотоциклет на Ducati .

Компоненти от въглеродни влакна, части за заготовки, изпускателни системи, но също и аксесоари за опростяване на употребата при турне на къси разстояния

С онлайн конфигуратора Ducatisti може да избират и разглеждат любимите аксесоари и да споделя мотора на мечтите си с най-близкия дилър

Семейството Hypermotard 950 предлага на любителите на забавния мотоциклет на Ducati страхотно забавление в завоите, пъргавина при използване в града и безопасност, предлагани от усъвършенстваното електронно оборудване на Ducati, съчетано с непогрешим супермото вид, от съществено значение и светлина.

Семейството се състои от най-високия в гамата Hypermotard 950 SP, който се отличава със своята вдъхновена от MotoGP ливрея, окачване Öhlins с увеличен ход, ковани джанти Marchesini и Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO като стандарт. Вместо това Hypermotard RVE се отличава с окраската “Graffiti”, докато Hypermotard 950 се предлага в червения цвят Ducati.

Двигателят на Hypermotard 950 е 937cc двуцилиндровият Ducati Testastretta 11°, способен да достави 114 к.с. при 9000 об/мин и генерира въртящ момент с плоска крива, чийто пик е равен на 9,8 Kgm при 7250 об/мин.

Пълна гама от аксесоари Ducati Performance е налична за фамилията Ducati Hypermotard 950, които могат да бъдат закупени поотделно или в пакети Style и Sport, които подобряват стила и спорта на забавния мотоциклет на Ducati.

Спортният пакет включва селекция от аксесоари, предназначени да подобрят спортния характер на Hypermotard 950. Карбонова стойка за табели, оградена от одобрени шумозаглушители Termignoni с титанови обвивки и стоманени дъна и динамични LED индикатори, придават на “Hyper” още по-динамичен и агресивен вид.

За да се направи Hypermotard още по-агресивен и завладяващ, без да губите елегантност, можете да се избира от многото компоненти от въглеродни влакна или алуминиеви заготовки, селекция от които се предлага в пакета Style. Обтекателят, задният калник и предпазителят на резервоара от въглеродни влакна са завършени от капачката на резервоара и капака на водната помпа от алуминиева заготовка.

Всеки, който желае да отиде още по-далеч в персонализирането на Hypermotard 950, може също да приеме топлинния щит и предния калник от въглеродни влакна, резервоарите за течност за спирачките и съединителя и капачката за пълнене на масло от алуминий. Забавният мотоциклет на Ducati също може да се адаптира към различните физически характеристики на водача посредством ниското седло и благодарение на предните и задните стойки може да бъде повдигнат и паркиран, дори за дълго време, при пълна безопасност.

Въпреки това, Ducati Hypermotard е подходящ и за ежедневно пътуване до работното място, както и за обиколки на къси разстояния, дейности, които са подобрени от приемането на дръжки за пътници и мека чанта за резервоар. И накрая, буферите за рамки комбинират стил със защита в случай на катастрофа.

Цялата гама от аксесоари е достъпна на уебсайта Ducati.com, където в секцията „Конфигуратор“ можете да изберете любимите си артикули, за да направите своя Hypermotard уникален и да ги споделите с най-близкия дилър.