Dark влиза в семейството на Ducati Scrambler 1100 PRO

Ducati представи новия Scrambler 1100 Dark PRO. Моделът влиза в гамата 1100 на “Land of Joy” (Земята на радостта). Той е създаден с цел да предаде някои типични елементи на марката Ducati Scrambler. Това са например чистота, същественост и чувство за свобода. Моделът 1100 Dark PRO се предлага в цвят Dark Stealth и представлява идеална отправна точка за персонализация. Тя предполага креативност и личен вкус на собственика му.

Гамата Ducati Scrambler 1100 представлява идеалният избор за тези, които обичат да пътуват не само в града, но и извън него.

Най-вероятно това е в компанията на пътник. Благодарение на 1079-кубиковия двигател, характеризиращ се с голям въртящ момент от ниски обороти и 15-литровият резервоар, това не е проблем. Той позволява комфортно справяне с най-дългите пътувания.

Ducati Scrambler 1100 Dark PRO има същия емблематичен и оригинален дизайн като другите два модела от гамата. Ducati Scrambler 1100 PRO и Sport PRO се открояват от своите „големи братя“ с матово черен цвят с части от анодизиран алуминий. Персонализиран е с огледала за обратно виждане в класически стил.

По отношение на електрониката, новото в “Land of Joy”  е оборудването както другите модели от семейството 1100 PRO.

Те са със специален калибриран за този модел Ducati Traction Control (DTC) и ABS Cornering. Това гарантира максимална безопасност и пъргавина при всички видове завои. Трите стандартни режима на каране (Активен, Пътуване и Градски) също помагат на по-малко опитни мотоциклетисти да намерят правилния баланс при използването на електронни компоненти, избирайки свой собствен стил на каране.