Citroën продължава електрическата си офанзива с новите ë-C4 – 100% ëlectric и C4

След успешното навлизане на пазара на SUV моделите със C3 Aircross SUV и C5 Aircross SUV,  Citroën се подготвя за нов ключов етап. Марката се завръща на пазара на компактните хечбек автомобили, които играят основна роля на европейския пазар.  Новият ë-C4 – 100% ëlectric и новият C4 покриват всички очаквания, характерни за сегмента. Предлагат модерна концепция на автомобил с характер, адаптиран към съвременния свят.
Компактният хечбек на Citroën от ново поколение е с бензинов,  дизелов двигател или 100% електрически. Той е вдъхновен от своите клиенти, от начина по който те възприемат автомобила и разполага с всички необходими качества да разтърси сегмента.
Новият компактен хечбек се предлага с 3 двигателя: 100% електрически, бензинов или дизелов. Така  клиентите сами могат да изберат високотехнологичния двигател, който най-добре отговаря на техните нужди. ë-C4 – 100% ëlectric е петият автомобил, част от стратегията за електрификация на Citroën, след C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy и ë-SpaceTourer.

Новите ë-C4 – 100% ëlectric и C4 са две версии на един модел с нова концепция и дръзка идентичност.

Повдигнатият силует успешно и находчиво съчетава елегантността и динамичността на хечбек с характерни за SUV автомобилите черти. Аеродинамичен и с плавни линии, той разполага с всички отличителни белези на автомобилите Citroën. В същото време поставя началото на нов стил в гамата на марката. Уютното му и технологично купе веднага създава усещането за комфорт и има модерна визия.
ë-C4 – 100% ëlectric и C4 се вписват напълно в програмата Citroën Advanced Comfort. Те осигуряват цялостен комфорт във всяко отношение. По време на движение комфортът се гарантира от окачването Progressive Hydraulic Cushions и от седалките Advanced Comfort Seats. На борда той  се осигурява от голямото вътрешно пространство и практичността на елементите в купето.
Сред тях е  и една забележителна иновация за пътника отпред. Тя ще бъде разкрита по време на премиерата. Комфортът на духа се постига благодарение на уютната атмосфера и осветеността на купето. Комфортът при ползване се осигурява от технологиите и функциите в помощ на водача, които улесняват всекидневието.  Към всичко това се прибавя и характерния за новия ë-C4 – 100% ëlectric – ë-Confort – липса  на шум, плавно управление и нови усещания по време на  движение.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.