Citroen с нов автосалон в София

„София Франс Ауто“ (SFA) отвори пореден мултибранд център

Търговско-сервизният център „Ес Еф Ей Ритейл София-1“ (SFA Retail София-1) на бул. „Цариградско шосе“ №236 премина пълно обновление и освен традиционната за дейността си марка Peugeot, вече ще предоставя и пълен комплект услуги за клиентите на Citroen. Комплексът е част от дилърската мрежа SFA Retail на SFA и следва мултибранд концепцията на Stellantis, предлагайки всички удобства за клиентите в модерна среда.
За преустройството и цялостното ребрандиране на комплекса бе вложена инвестиция над 1 260 000 лева, насочена към обособяването на шоурум на Citroen, пълна трансформация на шоурума на Peugeot, обновяване на складовите помещения, инсталации по цялата сграда, както и модернизиране на сервизната база, където ще се обслужват и ремонтират не само автомобили Peugeot и Citroen, но също така и Opel.


„С включването на Citroen в портфолиото ни ще се превърнем в първия функциониращ мултибранд център в София, който ще продава и тази марка. Това ни дава добри пазарни възможности, но и ни задължава да подходим много отговорно към клиентите и да работим усърдно за повишаване на нейния имидж и доверието в нея – сподели управителят на SFA Retail София-1 Христо Каралийски по време на официалното откриване на 8 юни пред гостите на събитието и допълни – Вярвам, че дългогодишният ни опит в бранша, любовта ни към марките, които представляваме, и не на последно място невероятният екип, който изградихме през годините, са движещата ни сила, която ще бъде високо оценена от клиентите и ще ги кара да се чувстват винаги добре дошли в новия ни мултибранд център.“

SFA Retail София-1 – 27 години професионализъм

Открит през 1996 г. като първия собствен търговско-сервизен комплекс от ритейл мрежата на SFA, днес SFA Retail София-1 е едно от най-успешните дилърства на компанията и се очаква тази година да реализира над 800 продажби на нови и употребявани автомобили – вече включващи и марката Citroen.

За привличането и задържането на клиенти центърът предлага разнообразие от продукти и съпътстващи услуги, които освен продажбата на автомобили включват и гаранционно и следгаранционно обслужване, предлагането на оригинални резервни части и аксесоари, автомобилно застраховане, rent-a-car услуги и др. Сред специалните предложения на дилърството са сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на превозното средство, удължена гаранция Protect Plus, обратно изкупуване на настоящия автомобил на клиента (Buy-back) и замяната му с нов модел по избор.

”Нищо не ни движи така, както Citroen”

Шоурумът на Citroen се простира на 245 кв.м от общо 1500 кв.м застроена площ. В SFA Retail София-1 всеки посетител може да се запознае отблизо и да тества всички актуални модели на марката, включително най-новите: Ami, C4, C4X и C5X, отличаващи се с френски чар и елегантност, както и предназначените за бизнеса Berlingo, Jumpy и Jumper.

„Това е първият шоурум на Citroen в София, който отговаря на най-новите стандарти на производителя. С помощта на екипа на SFA Retail София-1, които са доказани професионалисти, целим да достигнем до всички любители на марката, както и да спечелим нови такива – сподели Станислав Панчев, бранд директор на Citroen. – Още от основаването си през 1919 г. Citroen е разпознаваема с комфорта, който автомобилите на марката предлагат. Днес, този приоритет за компанията намира израз в програмата Citroen Advanced Comfort, предназначена да достави нов вид изживяване на борда. Затова сме сигурни, че предоставяме най-доброто усещане у клиентите ни, защото „Нищо не ни движи така, както Citroen”.”

„Светът е по-добър с ALLURE“

Изцяло модернизираният шоурум на Peugeot, обхваща площ от 205 кв.м. Центърът разполага с най-новите модели на Peugeot: 208, 2008, 308, 408, 508, 5008, Rifter и Traveller, както и лекотоварните Boxer, Partner и Expert, доказали своята надеждност за специфичните нужди на бизнеса. Почти цялата гама на марката включва електрифицирани версии, като това ще се случи с всички модели до 2024 г. – неизменна част от стратегията на Peugeot да се превърне в електрически бранд №1 в Европа.

PhotoByTonyTonchevtontonbg@gmail.com

„Peugeot е марка с утвърдени традиции на българския пазар, която претърпя изключителна трансформация. Началото бе поставено с представянето на новото лого, последното поколение на 308 и последвалият го 408. Всичко това отправя мисълта към бъдеще на модели, позиционирани с поглед към премиум сегмента, в който Peugeot се стреми да задоволи нуждите на клиентите, търсещи не само функционалност но и свързаност, модерни технологии и лукс – отбеляза Калоян Кутин, бранд директор на Peugeot, като допълни – високотехнологични и с уникален дизайн, автомобилите с марката Peugeot обещават напълно електрическо и екологично бъдеще с безкомпромисно качество и най-модерни технологии. Напълно в духа на тези тенденции, този център е един от май-модерните за Peugeot в България и поставя начало на обновлението на множеството други центрове на марката в страната.”

Празник с много подаръци за всички клиенти

По случай откриването на новия център от 8-и юни до края на месец септември всички клиенти ще получат специални подаръци при сервизиране, а при поръчка на нов или употребяван автомобил – отстъпки и бонуси до 7000 лева.

Снимки Тони Тончев