Четиво по време на изолация: актуалният брой 111 на Moto Club е онлайн безплатно Четиво по време на изолация: актуалният брой 111 на Moto Club е онлайн безплатно

Здравейте скъпи приятели,

Световната пандемия с разпространението на COVID-19 ни постави в извънредна ситуация. Животът ни се промени, останахме в къщи. Затова от Moto Club,  решихме да ви предоставим безплатно в електронен вариант настоящия брой брой 111.

Всички шампионати в мотоциклетния спорт да са спрени, а стартовете – отложени. Отмениха се много важни събития в мотоциклетизма и у нас, и в чужбина. По традиция броят от март, когато започва MotoGP е най-търсен. Затова ви го предоставяме безплатно.  Надяваме се, че така ще бъде по-удобно и безопасно за всички да видят актуалния  брой. Като изпълнявате призива “Останете вкъщи”, със сигурност имате много време за четене.

Колегите от ClubS1 вече дадоха пример и пуснаха своя брой онлайн. Това правим и ние от Moto Club.  Ако имате интерес, може да намерите и предишните ни броеве в електронен формат.

Следете и всички новини на нашия сайт motoclub.bg. Ще публикуваме и много интересни актуални материали, коментари и интервюта.

Приятно четене у дома и бързо завръщане към нормалния живот!

Още броеве на списанието в електронен формат може да намерите на сайта e-spisanie.com

Moto Club 111-03-2020

Moto Club

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *