Благотворителният моторок фест „Побит камък 2019“ става на 10 години

За 10-та поредна година, приятелите ни от мото клуб „Калашниците“, подготвят запомнящо се рок шоу в полите на Витоша – природен парк „Побит камък“.
На 20 км от столицата, до китното селце Нови хан, ще се проведе поредния Благотворителен мото-рок фестивал „Побит камък – 2019“. В него ще вземат участие голяма част от легендите на българската рок сцена. Ще бъдат организирани множество игри и забавления за малки и големи.
Ще има и томбола с голямо количество предметни награди.  Най-голямата от тях е мотоциклет Kawasaki 500 куб. см. На обяд, в съботния ден, ще се направи и масово каране до гр. Елин Пелин, където ще се поднесат цветя и венци на паметника на писателя Елин Пелин. Вечерта с помощта на еротични адреналинки ще бъдат раздадени наградите от томболата. Програмата ще завърши с мощна и пищна заря.
С моторок фестивала ще се съберат средства, с които ще бъдат за лечението на малчугана Даниел Петров. Той страда от детска церебрална парализа, а с парите той ще бъде лекуван в клиники в страната и чужбина.
Програмата на фестивала:
5.07.2019 – ПЕТЪК
18 ч. Официално откриване от кмета на община Елин Пелин, доц. д-р Ивайло Симеонов и кмета на с. Нови хан – Петко Костов, водещ е актьорът Красимир Коцупаров.
19:30 ч. – Концерт на група STEELERS (Covers of Bon Jovi,Whitesnake, Bryan Adams, Europe, Scorpions, Gotthard, Billy Idol, Metallica, Iron Maiden…. )
…. ИГРИ….
21:30 ч. – КОНЦЕРТ на легендите СИГНАЛ (41 години на сцена !)
…. ИГРИ ….
23:00 ч. – КОНЦЕРТ на група ЕПИЗОД
6.07.2019 – СЪБОТА
14:00 ч. – Мото кордон и обиколка до гр. Елин Пелин, с поднасяне на венци и цветя на паметника на писателя.
… ИГРИ …
17:00 ч. – Концерт на група ЦУНАМИ РОК БЕНД
          … ИГРИ …
18:30 ч. – Концерт на група ДОКТОРС ГОГО БЕНД
… ИГРИ …
20:30 ч. – Концерт на SVETLIO and The LEGENDS
… Отбелязване на 10-годишнината на мотоклуб КАЛАШНИЦИТЕ
22:00 ч. – Концерт на легендите от АХАТ
… Теглене на наградените от ТОМБОЛАТА
23:30 ч. – Концерт на ОБРАТЕН ЕФЕКТ
          … Пироефектно шоу в небето
Програмата до времето на фестивала, ще претърпи промени, като ще се допълни с още много изненади за публиката.
През паузите между концертите, освен игри, ще бъдат направени търгове. На тях ще бъдат продавани различни предмети. Средствата ще бъдат за тазгодишната благотворителна кауза на Калашниците.
За да бъде организацията на ниво, Калашниците са осигурили кетъринг, предлагащ различни вкусотии. Ще има два мокри бара с всякакви напитки, множество магазинчета за мото и рокаджийски аксесоари, еко тоалетни, безплатен WiFi и др.
Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2018“ ви очаква, от 5 до 7 юли – с. Нови хан – на 20 км. от столицата посока Пловдив !!!
За повече информация посетете официалния сайт на клуба : WWW.KALASHNICITE.COM или страницата във facebook
https://www.facebook.com/events/1094049530789391/?active_tab=about

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.