Бира за смет и мото пасове на Loud Festival 2012

Мото Пасът включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в специален допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната. Цената им е 99 лв., колкото нормален двудневен билет. Мото Пасовете освен ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, могат да се купят на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public, както и онлайн на www.eventim.bg.
Чудите се какво е това „Бира за смет”! Това е инициатива на организаторите на Loud Festival 2012. Поддържането на чистотата на местата за провеждане на концерти винаги е едно от основните препятствия, пред които са поставени организаторите. Затова LOUD FESTIVAL 2012, Ecopack и “Бъдеще Сега” са си поставили за цел да запазят Парка на Летище София чист и да стимулират феновете на тежката музика да допринесат за опазването на парка. В рамките на фестивала  ще бъде изграден специален приемен пункт за разделно събиране на отпадъци, съвместно с Ecopack и “Бъдеше Сега”, а навсякъде във фестивалната зона могат да бъдат намерени чували за боклук. Всеки, който предаде в приемния пункт пълен чувал ще получи жетон за безплатна бира. Tова е възможност за посетителите на фестивала да бъдат отговорни и полезни към природата. А защо срещу труда за събирането на боклука да не се вземе и една бира на аванта.
Продават се и стандартните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 55 лв. за еднодневен билет и от 99 лв. за двудневен. В деня на събитието и на място билетите ще са с 10 лева по-скъпи. Феновете, които предвиждат да посетят LOUD FESTIVAL 2012 с палатка, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.