БФМ търси доброволци от мотоклубовете за подкрепа на болни и възрастни хора

В тези трудни за нацията времена, БФ Мотоциклетизъм създава организация на доброволчески начала от мотоциклетни клубове и мотоциклетисти които искат да помагат физически и с логистика на болни, възрастни и други нуждаещи се хора по време на обявеното извънредно положение породено от невидимия враг COVID-19.
Към момента, инициативата е подкрепена от Мото Клубовете Widows sons, Brothers of hell и Кан Аспарух.
Основната цел на организацията е свързана с подпомагане дейността на различни общински и други кризисни щабове, различни граждански и неправителствени организации в частта им по обезпечаването на закупуване на необходими лекарствени продукти, доставки до адрес на нуждаещите се и координирането на съвместните дейности на желаещите доброволци на две колела в България и различните организации които се занимават с оказване на помощ на нуждаещи се.

В тези трудни времена, ние сме длъжни да помогнем на сънародниците си по- лесно да се справят и излязат от тежката ситуация, в която сме в момента.

Желаещите да се включат в инициативата мотоциклетни клубове и мотоциклетисти, както и нуждаещите се от логистична подкрепа кризисни центрове и организации от цялата страна могат да изпратят на електронната поща своята заявка за включване в организацията с цел изграждането на координирана, работеща и ефикасна система за взаимопомощ.
Концепцията на инициативата включва в себе си вземането на всички необходими санитаро-хигиенни мерки при транспортирането на лекарства, медикаменти и други жизнено важни консумативи с цел риска за всички да бъде сведен до разумни граници които не противоречат на препоръките на кризисния щаб на Република България.
Днес помагаш на хората, утре може да имаш нужда от помощ самият ти!
Желаещите могат да се включат като изпратят имейл на адрес: bfm1924@abv.bg


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.