Американец покори разстоянието от Мексико до Канада с Harley-Davidson LiveWire

Американец покори разстоянието от Мексико до Канада с първия електрически мотоциклет на Harley-Davidson. За седмица, Диего Карденас от Калифорния успя да измине разстоянието от 2253 км от границата на Мексико до Канада. Направи го с първия електрически мотоциклет на Harley-Davidson – LiveWire, който беше представен преди година.
“Ако имате електрически мотоциклет или какъвто и да е мотор, просто излезте и се возете през тези предизвикателни времена. Предприемете пътуване, което ще ви помогне да освободите ума и тялото си”, призовава фенът на Harley.

За историческото си пътешествие Карденас избира Зелената магистрала West Coast Green (WCGH), по която са разположени  мрежа от станции за бързо зареждане с електрически превозни средства средно на всеки  40 км.

Епичното пътуване започва на 22 юни и завършва на 30 юни в навечерието на рождения ден на Диего. Той  документира приключението си с много снимки, видеа и включвания на живо. В него участват и жена му и дъщеря му, които за да му правят компания и се придвижват успоредно с кола.

Карденас споделя: „Исках да бъда част от историята на Harley-Davidson. Бъдещите ми внуци да говорят за това как дядо им е първият собственик на електрически мотоциклет на марката, който е осъществил подобно каране.“
Целта му е да покаже, че инфраструктурата за електрическо зареждане се разраства и ще се превърне във вдъхновение за всички фенове на електрически мотоциклети. Той казва: “Ако имате електрически мотоциклет или какъвто и да е мотор, просто излезте и се возете през тези предизвикателни времена. Предприемете пътуване, което ще ви помогне да освободите ума и тялото си.”

Harley-Davidson 2020 LiveWire е изцяло нов, вълнуващ електрически мотоциклет. Създаден е, за да предложи качествено мотоциклетно изживяване с първокласна технология. Дава и автентично усещане за продукт на легендарния бранд.
От 1903 г. Harley-Davidson отстоява непреходния стремеж към приключения. За това служи непрекъснато разширяващата се гама от водещи, отличителни и приспособими мотоциклети. И не е само това! В допълнение има с емблематични аксесоари, съоръжения за езда и облекло.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.