Akrapovič прави специална изпускателна система за Honda CRF1100L Africa Twin Akrapovič прави специална изпускателна система за Honda CRF1100L Africa Twin

Най-новият продукт на Akrapovič е изпускателна система Slip-On Line (Titanium) за мотоциклетите на Honda – CRF1100L Africa Twin и CRF1100L Africa Twin Adventure Sports. Моделът включва нов дизайн на Durability Reimagined (Продължително въздействие), съчетан с перфектен саундтрак и ниско тегло.

Системата е изработена от висококачествен лек титан и завършена с ръчно изработена капачка от карбон и термозащита. Тази система е с 24.6% по-лека от стандартната изпускателна система. Създадена е с помощта на специални части. Включително с ауспух с двоен поток, който се отличава с изпускателен клапан, предназначен да издава уникален звук. Корпусът на клапана, е изработен в титановата леярна на Akrapovič.

Slip-On Line (Titanium)е тип EC/ECE. Той е одобрен и е с проста схема за монтаж. Не е необходимо да си търси специализиран сервиз. Може да си го направи всеки претенциозен собственик на някой от тези приключенски мотори.

Системата произвежда отличителен рев. Той напълно подхожда на мотоциклет, който носи името си като почит към големите ралита. Ауспухът произвежда звук, който е настроен експертно от звуковите инженери на Akrapovič. Той доставя дълбок, пълен звук с характерния за Akrapovič тон.

От силните и мощни импулси при по-високи обороти и през целия преход между затворен и отворен клапан, той предлага пълно и възхитително звуково удоволствие от 1100-кубиковия двигател.

Промяната в звука е особено забележима при намаляване на оборотите. Това осигурява промяна в звуковата схема.

Honda CRF1100L Africa Twin и Honda CRF1100L Africa Twin Adventure Sports са приключенски мотоциклети, които са готови да отидат навсякъде. Новата изпускателна система Slip-On Line (Titanium) има устойчивостта при всички условия за каране. Отговоря на всички изисквания на трудностите, пред които ще се изправи.

Най-новият ауспух в гамата Dimability Reimagined – Slip-On Line (Titanium) е част от формите на заглушителите от ново поколение на Akrapovič. Създаден е за повишена издръжливост. Дизайнът е еволюция на легендарната шестоъгълна форма, лансирана от Akrapovič през 2005 г.

Новият профил се адаптира към съвременните тенденции. Следва наследството, свързано с емблематичния дизайн. Оформен е така, че да пасва идеално на линиите на мотора. Същевременно демонстрира напредъка в дизайна на Akrapovič. Заглушителят за моделите Africa Twin разполага с външен ръкав с лого, новопроектираната капачка от карбон и топлинен щит. Така дава по-солиден и здрав вид на приключенските мотори.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020   От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители.        На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година.        Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020 От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители. На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година. Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Автомобили Aug 10, 2020 0