AC/DC се завръщат с гръм, трясък и нов албум на 13 ноември

Легендарната група AC/DC ще представи първия си албум с нова музика от 2014 г. насам на 13 ноември! POWER UP е 17-тата им студийна колекция, а за създаването й бандата отново работи в екип с продуцента Брендън О’Брайън, който стои зад проектите Black Ice от 2008 г. и Rock Or Burst от 2014 г. С максимален заряд за поне десетилетие напред AC/DC изстрелват 12 нови парчета. С тях за пореден път гордо затвърждават наелектризиращото си звучене и неповторимата си енегрия.

За да подгреят сцената за POWER UP, AC/DC издадоха и сингъла „Shot In The Dark“. В него участва пълният състав на бандата – Ангъс Йънг [китара], Брайън Джонсън [вокал], Клиф Уйлямс  [бас китара], Фил Ръд [барабани] и Стейв Йънг  [ритъм китара].

AC/DC са една от най-влиятелните рок банди в историята, с повече 200 милиона продадени копия на албумите си в цял свят, над 71,5 милиона от които само в САЩ.

Студийният проект Back in Black се отличава като “най-продаваният албум на група за всички времена“ и “третият най-продаван албум на артист“. Глобалните му продажби са от над 50 милиона копия до момента. Бандата е приета в престижната Зала на славата на рокендрола през 2003 г. Печели първата си награда Грами в категория “най-добро хард рок изпълнение“ за “War Machine” през 2010 г. AC/DC продължават да разпродават стадиони на различни континенти, да продават милиони албуми годишно и да генерират милиарди стриймове. А сега се зарвъщат с POWER UP!

POWER UP излиза в няколко формата – дигитален, CD, винил и делукс версии, които със сигурност ще разтърсят света на колекционерите и най-върлите фенове на AC/DC.

Лимитираната версия –  единствен по рода си POWER UP делукс бокс, е върховният фен подарък. С едно натискане на бутона отстрани на кутията, неоновото лого на бандата светва и мигновено зазвучава интрото на “Shot In The Dark” от вградената колонка. Кутията съдържа целия CD пакет, книга от 20 страници с ексклузивни снимки и USB зарядно, с което боксът да може винаги да бъде зареден.

Ето и песните, които са в албума

1.     Realize

2.     Rejection

3.     Shot In The Dark

4.     Through The Mists Of Time

5.     Kick You When You’re Down

6.     Witch’s Spell

7.     Demon Fire

8.     Wild Reputation

9.     No Man’s Land

10.  Systems Down

11.  Money Shot

12.  Code Red