58 души с помощ в първия ден на инициативата на БФ Мотоциклетизъм “Помощ на две колела”

Информация на сайта http://riders.live
58 представители от клубовете ”Widows sons”, ”Brothers from Hell”, ”Кан Аспарух”, “ДУЛО” както и членове на “HOG” София, свободни братя мотористи и сестри от Сдружение “ЖЕНИТЕ МОТОРИСТИ ЕМПАУЪРД БЪЛГАРИЯ”, както и “Жените мотористи споделят” оказаха помощ и се включиха в първия ден инициативата, организирана от БФ Мотоциклетизъм “Помощ на две колела”.

За два часа доброволците успяха да разнесат около 2500 опаковки витамини. Получиха ги  домове за деца, многодетни семейства, общински структури, педиатрични клиники и детски отделения. А също така семейства на деца с увреждания, възрастни хора и др. нуждаещи се в градовете София, Перник,Плевен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и Бургас.

Така любителите на машините на две колела доказаха, че са организирани, отговорни и дисциплинирани, когато в трудни моменти някой се нуждае от помощ.


Показаха на обществото, че момчета и момичетата със смели сърца, които бият по – силно, но не само защото в кръвта им има бензин, а и защото са българи!
Организаторите на инициативата изказват огромната си благодарност на фондацията “Движение на българските майки” и на “Юнион Ивкони”, в лицето на Георги Атанасов без чиято помощ в тази извънредна ситуация нямаше как да стигнат до другите градове в страната, за да завършат мисията си!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.