23 групи забиват в кастингите Piraeus Battle of the bands на рокфеста в Мидалидаре 23 групи забиват в кастингите Piraeus Battle of the bands на рокфеста в Мидалидаре

43 групи заявиха желание да участват в конкурса Piraeus Battle of the bands, който е част от Midalidare, Rock in the wine valley. 23 от тях покриха всички зададени критерии и бяха подобаващо оценени и допуснати до полуфиналния етап на конкурса, който е живо изпълнение пред журито, което ще има тежката, но приятна задача да избере минимум 2 от групите. На 9 юни спечелилите групи от България и други страни ще се борят за вота на публиката и честта да закрият вечерта на 10 юни броени минути след хедлайнера на вечерта – Gotthard. Освен адреналин и положителни емоции бандата победител ще получи добър старт в музикалния бизнес със запис в професионално звукозаписно студио и ваучер от музикален магазин на стойност 1000 лв.

Всички фенове на рок музиката са добре дошли да чуят и подкрепят групите. Кастингите ще се проведат на:

2 май, София –клуб “Rock IT”, начало 19:30

3 май, Пловдив – клуб „Polinero”, начало 19:30

4 май, Стара Загора – клуб „Drums”, начало 19:30

5 май, Варна – клуб „Varna Live Club”, начало 20:30

„Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите за целия фестивал са:

– 70 лева (редовна цена) –  до 31 май 2017г.

– 80 лева (last minute) –  от 01 до 11 юни, 2017г.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *